Sinema Haberleri

Mortal Kombat Filminden İlk Görüntüler Yayınlandı

Simon McQuoid’in yönettiği ve yakında vizyona girecek olan Mortal Kombat filminin yeniden yapımından ilk görüntüler yayınlandı.

Simon McQuoid‘in yönettiği ve yapımcılığını James Wan‘ın (Aquaman, The Conjuring, Furious 7) üstlendiği Mortal Kombat, popüler video oyunu serisini yeniden beyaz perdeye taşıyacak. Mortal Kombat filmi; Lewis Tan, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Ludi Lin ve Jessica McNamee gibi oyuncularla bu yıl gösterime girecek.

Mortal Kombat’ın Sinema Geçmişi

90’lı yılların en sevilen oyunlarından olan ve bugün hâlâ büyük bir marka olan Mortal Kombat, ilk oyunun piyasaya sürülmesinden sonra kısa sürede en sevilen ve kötü şöhretli dövüş oyunu serilerinden biri haline gelmişti. Şöhreti büyük ölçüde, ünlü ölümcül bitirme hamlelerine dayanan oyunun popülerliği de aslında aşırı şiddetinden kaynaklanıyordu.

Mortal Kombat logo

1995 yılında Mortal Kombat film uyarlaması sinemalarda gösterildi ve beğeni de topladı. 1997 yılındaki devam filmi Mortal Kombat: Annihilation daha az sevilmişti. Şimdi, Mortal Kombat, uzun bir aradan sonra film dünyasına büyük bir dönüş için hazır görünüyor.

Yeni Filmde Neler Var?

Hayranlar, Entertainment Weekly aracılığıyla yayınlanan bazı görüntülerde yeni filmin ilk görüntülerini görme şansını edindi. Resimler Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang), Sonya Blade (Jessica McNamee), Jax Briggs (Mehcad Brooks), Kano (Josh Lawson) ve Sub-Zero (Joe Taslim) gibi ikonik karakterleri gösteriyor. Görüntüler aynı zamanda filmin kahramanı ve seriye yeni katılan Lewis Tan’ın Cole Young’ına ve Sub-Zero ile Scorpion’un çekişmesinin arka planına dair kısa bir bakış sunuyor. Bu, hikayenin büyük bir kısmını oluşturacak.

16 Nisan’da hem sinema salonlarında hem de HBO Max’te yayınlanması planlanan film, oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Büyük ihtimalle alışık olduğumuz standart Hollywood yapımlarından farklı olacak filmde daha vahşi dövüş sahneleri ve oyuna daha sadık görüntüler göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.