Sinema Haberleri

Millie Bobby Brown, Netflix’in Yeni Filmi Damsel’de Rol Alacak

Stranger Things ile yıldızı parlayan ve Enola Holmes ile oyuncu yetkinliğini iyiden iyiye kanıtlayan Millie Bobby Brown, bir başka Netflix yapımında daha yer alacak.

Anlaşılan Netflix, Millie Bobby Brown ile çalışmayı pek seviyor. Stranger Things ve Enola Holmes üzerine Damsel isimli filmde Brown’ın başrol olması planlanıyor.

Filmin hikayesine göre Brown, Prenses Elodie isimli savaşçı ruha sahip bir karakteri canlandıracak. Düşman krallığın prensiyle evlenip topraklara barışın geleceğini düşünen Prenses Elodie, karanlık bir gerçeği fark edip hayatını kurtarmak için savaş verecek. Evlendikten sonra bir ejderhaya kurban edilmekten kurtulmak için yaban topraklarda hayatta kalmaya çalışacak.

Damsel’in ne zaman çekileceği şu an için bilinmiyor. Brown, Stranger Things’in dördüncü sezon çalışmalarında bulunuyor. Ayrıca 2022 yılında vizyona girmesi planlanan Godzilla vs. Kong filminde de rol alacak. Öte yandan yapım ekibi hakkında açıklanmış bazı bilgiler var.

Filmin yönetmenliğini Oscar adaylığı bulunan 28 Weeks Later ve Intruders filmlerinin arkasındaki isim Juan Carlos Fresnadillo yapacak. Senaryo ise Wrath of the Titans’ta baş senaristlik yapmış Dan Mazeau‘dan çıkacak. Millie Bobby Brown sadece başrol olmakla kalmayıp kendi kurduğu PCMA Productions üzerinden de yapımcılığı üstlenecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.