Sinema Haberleri

Millie Bobby Brown Gözünü Büyükler Ligine Dikti

millie-boby-brown-gorsel-2

Yılın en çok konuşulan dizisi Stranger Things’deki performansıyla gönüllerimizde taht kuran Millie Bobby Brown, daha büyük yapımlarda yer almak istediğini belirtti.

Stranger Things şu haliyle bile benim için büyük bir yapım ama Millie Bobby Brown için yeterli değil sanırım. Genç oyuncu yolunu şimdiden çizmiş olacak ki büyükler ligine adım atmakta oldukça hevesli.

Rhode Island Comic-Con’daki panelde konuşan Millie Bobby Brown, The Walking Dead ve Star Wars’ta rol almak istediğini söyledi. Açıkçası Walking Dead’i izlemeyi bırakmış biri olarak Millie Bobby Brown’ın bu diziye başlamasıyla yeniden TWD izleyebilirim. Öte yandan Star Wars…

millie-boby-brown-gorsel

Disney umarım Millie Bobby Brown’ın sesini duyar da Star Wars’ta bu oyuncuya yer verir. Şimdiden forumlarda ve sitelerde Brown’ın, Rey’in küçüklüğüne çok yakışacağını söyleyenlerle doldu. Bana kalırsa bir karakterin küçüklüğünü oynamak yerine başlı başına bir karakter olarak Star Wars evrenine katılsa, Brown’ın sinema kariyeri bir anda sıçrama yapar.

Hatta son zamanlarda Millie Bobby Brown’ın, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Carrie Fisher’ın canlandırdığı Prenses Leia karakterini oynayabileceği de hayranlar arasında konuşuluyor. Olur da Prenses Leia’nın gençlik hikayesi anlatılacak olursa kendisi bu role çok yakışır. Benzerlik dikkat çekici.

Aşağıda paneldeki konuşmanın biraz kötü bir kaydını bulabilir ve Millie Bobby Brown’ın konuşmasını dinleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.