Sinema Haberleri

Matthew Vaughn, Deadpool 3 Filminin Marvel Evrenini Kurtarabileğini Söyledi

Matthew Vaughn, Deadpool 3’ün Marvel Sinematik Evreni’ni kurtaracağını belirtti ve Ryan Reynolds ile Hugh Jackman arasındaki işbirliğini övdü.

Matthew Vaughn, Marvel Sinematik Evreni’nde X-Men: First Class filmini yönetmişti ve bu evreni iyi tanıyan bir yönetmen. Şu anda da Henry Cavill‘in başrolünde olduğu Argylle filminin tanıtımını yapıyor. Ancak Vaughn, Deadpool 3 hakkındaki görüşlerini paylaştığı BroBible’ın Post-Credit podcast‘inde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deadpool ve Wolverine İkilisi

Deadpool / Wolverine
Deadpool / Wolverine

Vaughn, podcast’te Deadpool 3’ün, başrol oyuncuları Ryan Reynolds ve Hugh Jackman ile birlikte, Marvel Sinematik Evreni üzerinde önemli bir etki bırakacağını belirtti. Deadpool ve Wolverine karakterlerinin karşı karşıya gelmesinin, Marvel evrenini derinden sarsacağına inanıyor. Vaughn, “Bu bir sarsıntı olacak… Marvel evreni bir sarsıntı yaşamak üzere ve bu sarsıntı o vücudu yeniden hayata döndürecek… Bence Ryan Reynolds ve Hugh Jackman tüm Marvel evrenini kurtarmak üzereler.” dedi.

Deadpool 3 Vizyon Tarihi

Deadpool 3, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek ve Marvel Sinematik Evreni içindeki önemli bir film olma özelliğini taşıyor. Bu tarih, 2024’te gösterime girecek tek MCU filmi olacak. Reynolds, Deadpool karakterini bir kez daha canlandırırken, Hugh Jackman da Wolverine olarak izleyici karşısına çıkacak. Bu sefer, Jackman’ın Wolverine karakteri, X-Men çizgi romanlarındaki ikonik sarı ve mavi kostümüyle dikkat çekecek.

Marvel Sinematik Evreni’nde Beklenen Etki

Matthew Vaughn, X-Men hayranı olduğunu ve filmlerin beklentileri karşılaması gerektiğini belirtti. Deadpool 3’ün, Marvel Sinematik Evreni’ne getireceği yeni dinamikler ve karakterlerle büyük bir etki yaratması bekleniyor.

Öte yandan, Marvel Sinematik Evreni’nde son dönemde yaşanan bazı zorluklara değinildi. The Marvels filmi dünya çapında düşük gişe hasılatı elde ederken, MCU’nun geleceği ve hikaye anlatımı konusunda eleştirilere maruz kaldı. Ancak Deadpool 3, bu zorlu dönemde Marvel hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.