Sinema Haberleri

Marvel Studios, Miss America Rolü İçin Arayışlarına Başladı

Marvel Sinematik Evreni kadrosu sıradaki filmler ve dizilerle daha da büyüyecek. Sıradaki durak Miss America rolü için…

Marvel filmlerinin büyük durgunluğu 6 Kasım 2020 tarihiyle bitecek. Black Widow filminin vizyona girmesinin ardından önümüzdeki yıl birçok film de peşi sıra vizyona girecek.

4. Faz içerisinde önemli bir yeri olacağına inanılan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için yeni bir rol arandığı yönünde kuvvetli söylentiler var. The Direct üzerinden paylaşılan haberde, Sam Raimi’nin yönetmenliğini yapacağı film için Miss America karakterinin çalışmalarına başlanmış.

Haberde yer alan bilgide Marvel Studios’un, “12-15 yaşları arasında, Porto Riko asıllı, genç bir kadın oyuncu aranıyor” açıklaması yer alıyor. Bu kriterler, America Chavez ismiyle de bilinen Miss America’nın kendisi.

Marvel, genç yaşlarda ekibine katacağı bir oyuncuyla beraber uzun vadede daha çok film çekmeyi planlamakta. Şimdiki Avengers ekibinin dağılmasının ardından yeni ekipler elbette kurulacak. Miss America, çizgi romanlarda New Teen Brigade, Young Avengers ve Ultimates ekiplerinin içinde karşımıza çıktı.

2011 yılında Marvel evrenine katılan Miss America, süper insan güçlerine sahip bir kahraman olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca farklı boyutlara kapılar açabilme yetisine sahip. Bu gücüyle birlikte Doctor Strange’in filmine de yakışacağı düşünülmekte.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.