Sinema Haberleri

Parasite Filminde Rol Alan Lee Sun-kyun Aniden Hayatını Kaybetti

Güney Koreli aktör Lee Sun-kyun, Oscar ödüllü Parasite filmdeki Park Dong-ik rolüyle tanınan ve saygı duyulan bir isim olarak biliniyordu. Ancak, 48 yaşındaki yetenekli aktörün 27 Aralık’ta Seul’deki bir parkta arabasında ölü bulunması, sevenlerini ve sinema dünyasını şoke etti.

Ölüm Haberi Doğrulandı

Lee Sun-kyun
Lee Sun-kyun

Hollywood Reporter’ın bildirdiğine göre, Lee Sun-kyun‘un ani ölümü Güney Kore haber ajansı Yonhap tarafından doğrulandı. Aktörün evini terk ettiği ve ardında eşi, intihar notunu anımsatan bir şey bıraktığı belirtildikten sonra 27 Aralık’ta arabasında ölü bulundu.

Uyuşturucu İddiaları ve Soruşturma

Yerel medya, Lee Sun-kyun’un ölümüyle ilgili olarak polis tarafından yasadışı uyuşturucu kullanımı iddialarının soruşturulduğunu bildiriyor. Bu durum, Güney Kore’de hükümetin yüksek profilli kişilere karşı devam eden ağır uyuşturucu baskısının bir sonucu olarak görülüyor. Lee, polis tarafından üç kez sorgulandı ve kendisini şantaj kurbanı olarak tanımlayarak “bir bar hostesi tarafından uyuşturucu alması için kandırıldığını” ifade etti.

Lee Sun-kyun (Parasite)
Lee Sun-kyun (Parasite)

Kariyerinin İzleri

Lee Sun-kyun, 1975 yılında doğduğu Seul’de Kore Ulusal Sanat Üniversitesi’nde eğitim aldı. Büyük çıkışını 2007’de tıbbi drama White Tower ile yapan Lee, televizyon ve sinema dünyasında birçok başarılı projede yer aldı. Parasite filmi, ona Screen Actors Guild Ödülü kazandırdı ve aynı zamanda film, en iyi film Oscar’ını kazanarak dünya çapında büyük bir başarı elde etti.

Geride Sevilenleri Kaldı

Lee Sun-kyun’un ani ölümü, ailesi ve sevenleri için büyük bir kayıp oldu. Aktör, eşi Jeon Hye-jin ve iki oğlu tarafından geride bırakıldı. Sevenleri, onun kariyerindeki başarıları ve unutulmaz performanslarıyla anılmaya devam edecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.