Sinema Haberleri

Komiser Gordon’un İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı

simmons-gordon-banner

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve önümüzdeki yıl vizyona girecek Justice League filminde boy gösterecek Komiser Gordon’un ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Warner Bros., DC filmleri için geç mi kaldı yoksa filmleri beyaz perdeye yansıtamıyor mu bilinmez ama ben filmlerle ilgili yeni bir haber gördüğümde inanılmaz heyecanlanıyorum. Sanırım bunda, beklentimin artık karşılanması gerektiği gerçeği yatıyor.

Bu yılın başında Oscar Ödüllü, JK Simmons’ın Komiser Gordon’u canlandıracağı duyurulmuştu. Gerek televizyon dizileri gerekse sinemada yakından takip ettiğim JK Simmons’ın Gordon için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim. Gerçi Warner Bros. nedense Marvel’ın eskilerini satın almaya pek meraklı.

Hatırlarsanız JK Simmons, yıllar evvel Spiderman filmlerinde JJ Jameson olarak karşımızda çıkmıştı. Zaten kendisi yıllarca bu karakterin seslendirmesinde bulunmuştu. Nolan’ın Dark Knight üçlemesindeki Gary Oldman’ın, Gordon portresi pek şahaneydi. Şimdilerde Gotham dizisinde Gordon’un gençliğini Benjamin McKenzie canlandırıyor ve işin altından başarıyla çıktığını söyleyebilirim.

Zack Snyder’ın attığı Tweet’e bakılırsa, yine karanlık bir filmle karşı karşıyayız, gerçi son DC filmleri ne kadar karanlıktır orası tartışılır. Komiser Gordon, yeni Batman sinyalinin yanında gökyüzüne doğru bakmakta. Sahne nedense bana biraz Tim Burton’ın Batman’ini fazlasıyla çağrıştırdı. Sanırım fotoğrafın siyah-beyaz olmasından kaynaklı.

Justice League’in, 17 Kasım 2017 tarihinde vizyonlara girmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.