Sinema Haberleri

Kevin Feige, Ryan Reynolds’a Geri Çeviremeyeceği Bir Teklif Yapacak

Marvel Studios’un başındaki isim Kevin Feige‘in, yeni Marvel filmlerinde rol alması için Ryan Reynolds‘a büyük bir teklif yapacağı söyleniyor.

Hollywood kulislerinde dolaşan yeni bir söylentiye göre Kevin Feige, yeni büyük yıldızı olarak Ryan Reynolds‘ı tercih edebilir. Bildiğiniz üzere Disney ve Fox’un birleşiminin ardından birçok Marvel karakteri de Mickey Mouse’a geçmişti. Marvel filmlerinin geleceğini şekillendirecek Fantastic Four, Dr. Doom, Galactus, X-Men ve bu karakterlere bağlı diğer isimler Marvel Sinematik Evreni’nde yer alabilecek.

Elbette bunlar arasında en çok merak edilen isim Ryan Reynolds’ın canlandıracağı Deadpool. Bir yıl öncesinde Ryan Reynolds’un, Marvel Studios’a gidip bir görüşme sağladığı biliniyor. Ancak Marvel Studios tarafından Deadpool karakteri için bir hamle gerçekleştirilmemişti.

Marvel filmleri hakkında sızıntı haberler paylaşan DanielRPK isimli haberciye göre Kevin Feige, çok büyük bir anlaşmanın eşiğinde. Ryan Reynolds’un birden fazla filmde yer alması için büyük bir teklif yapacak.

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo gibi filmlerin ağır topları seriden ayrıldıktan sonra kimin ön plana çıkacağı merak ediliyordu. Aralarında dördüncü filmini çekecek olan tek karakter Chris Hemsworth‘ün canlandıracağı Thor. Fakat onun da ömrü birkaç film sonra sonlandırılabilir. Her ne kadar Hemsworth, karakteri yıllar boyunca canlandırmak istediğini dile getirse de işler değişebilir.

Marvel Sinematik Evreni içerisinde en fazla gözüken iki karakter var. Biri Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı Nick Fury, diğeriyse Winter Soldier rolüyle Sebastian Stan. İkisi de yan karakter olmasına karşın, birçok Marvel filminde boy göstermişti. Yanılmıyorsak ikisi de 9’ar filmde yer aldı.

İşte Kevin Feige, bu iki karakterden daha fazla filmde yer alabilmesi adına Ryan Reynolds’a büyük bir teklif yapacak. Reynolds’un bu teklifi havada kapacağını tahmin ediyoruz.

Öte yandan Disney’in ve Marvel Studios’un aile yapısına uygun filmler çekmesinden ötürü yeni Deadpool filmlerinin nasıl kendine yer bulabileceği de merak konusu. Yan karakter olarak bile gözükse uçarı, kaçarı karakteri nereye sığdıracaklar çok merak ediyorum.

Hepsi bir yana siz de benim gibi Deadpool’un, Marvel Sinematik Evreni filmlerine dahil olacağı günü iple çekiyorsunuz, biliyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.