Sinema Haberleri

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Matrix 4’ün Hikayesine Bayılmışlar

Reeves ve Anne Moss ikilisi yer aldıkları bir röportajda, Wachowski Kızkardeşler’in çektiği Matrix 4 kadrosuna neden katıldıklarını açıkladılar.

Yıllar sonra devam filmiyle eski rollerinde yeniden karşılaşacağımız Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Matrix 4 filmi hakkında konuştular. Empire Magazine dergisine verdikleri röportajda Washowski Kızkardeşlerin ortaya koyduğu yeni senaryoyu beğendikleri için kadroya dahil olduklarını dile getirdiler.

Son dönemde yer aldığı tüm çalışmalarda büyük beğeni toplayan ve internetin de en önemli figürlerinden biri haline gelen başarılı oyuncu Keanu Reeves,Lana Wachowski, beni oldukça etkileyen bir senaryo hazırlamış. Bunu yapmak için tek sebebim de buydu. Onunla birlikte çalışmak gerçekten müthiş. Ortaya çıkan ve özel olduğuna inandığım hikayeden kazanabileceğimiz çok şey var.” sözlerine yer verdi.

Carrie-Anne Moss ise “Olacağına hiç inanmamıştım. Bu zamana kadar radarımda bile değildi. Önüme ilk geldiğinde hayal edebileceğiniz en derinb ve artistlik yaklaşımla oluşturulmuş bir hikayeydi. Bu bir hediye diye düşündüm. Oldukça heyecanlıyım.” sözleriyle rol arkadaşının sözlerine destek oldu.

2003 yılında The Matrix: Revolutions ile üçleme sonlandırılmıştı. Birçok hayranın düşüncesine göre sonradan çekilen iki film, ilk filmin ruhunu yansıtmayı başaramamıştı. Açıkçası ben de bu şekilde düşünenlerden biriyim. Öte yandan sağlam bir kadronun oluşturulmuş olması ve oyuncuların ciddi açıklamaları Matrix 4’ün iyi olabileceğini düşündürüyor.

Filmin vizyon tarihi 21 Mayıs 2021 olarak duyurulmuştu. Eğer bir aksilik çıkmazsa Keanu Reeves ve Carri-Anne Moss’un yanı sıra Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick gibi oyuncuların yer aldığı Matrix 4’ü izleyebileceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.