Sinema Haberleri

Keanu Reeves, Constantine Rolü İçin Görüşmelere Başlamış

Sağlam bir söylentiye göre Keanu Reeves ve Warner Bros. tekrar Constantine karakteri için görüşmeye başlamış. Asıl bomba ise karakterin çıkışını The Flash filminde görebiliriz.

Çok, çok uzun zaman önce 2005 yılında Keanu Reeves’in başrolünde olduğu bir Constantine filmi vizyona girmişti. Çizgi roman dünyasından uyarlanan Constantine filmi, çizgi romanın konu edindiği evreni yansıtamaması sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Ancak birçoklarına göre, Constantine filmi çizgi romanla bağlantılı olmadığı düşünüldüğünde, oldukça başarılı bir mistik-gerilim filmi. Bana soracak olursanız, içimdeki Keanu Reeves sevgim yüzünden, ikinci düşünceye daha yakınım diyebilirim.

Gerçi Matt Ryan‘ın Constantine karakterini canlandırdığı, aynı isimli 2014 tarihli dizi de çok iyiydi. Asıl o tam olarak çizgi romanı yansıtıyordu. Ancak az izlenmesi yüzünden iptal edilmişti. Ancak Keanu Reeves ve Constantine isimleri, buralarda infial yaratır; benden söylemesi.

Ortaya çıkan söylentiye göre Warner Bros., DC Extended filmlerini daha da dikkat çekici kılmak istiyor. Son dönemde The Flash filmi için birçok önemli yıldızın ismi anılmış, birçoğuyla da anlaşma sağlanmıştı. Mesela The Flash filminde, birden fazla Batman göreceğiz. Daha ne kadar ilgi çekici kılınabilir bilmiyorum fakat Reeves’e yeni bir teklif götürüldüğü söylenmekte.

Kendisi bildiğiniz üzere son dönemde çektiği üç John Wick filmiyle başarıdan başarıya koşmuştu. Şu aralar Matrix 4‘ün çekimleri de devam ediyor. Eh, Cyberpunk 2077 oyunundaki Johnny Silverhand rolünü de taze taze tadıyoruz.

Reeves, bu işi kabul eder mi bilemeyiz fakat eğer olursa The Flash filmi çok acayip boyutlara ulaşacak gibi gözüküyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.