Sinema Haberleri

Keanu Reeves, BRZRKR Filminin Yönetmen Koltuğuna Oturabilir

Keanu Reeves, kendi çizgi romanı BRZRKR‘ın sinema uyarlaması için yönetmen koltuğuna oturmayı düşünüyor.

Collider ile yaptığı röportajda Keanu Reeves, kısa süre önce yazar Mattson Tomlin tarafından uyarlanan senaryoyu aldığını açıkladı. “Dün ya da iki gün önce aldım. Henüz okumadım,” diyen Reeves, hâlâ “erken günler” olduğunu ancak Netflix projesini yönetme şansının “%33” olduğunu da sözlerine ekledi.

BRZRKR çizgi roman keanu reeves

Keanu Reeves, kendi yazdığı çizgi romanın filmini yönetme konusunda şunları söyledi;

Ne kadar çok iş olduğunu biliyorum ama yönettiğim Man of Tai Chi filmi ortaya çıktı. Bu sayede yönetmenlik deneyimi yaşadım çünkü yazma sürecinin bir parçasıydım ve hikayeyi başkasına teslim etmek istemedim. Bunu yönetmek zorundayım. BRZRKR için henüz tam o noktada değilim. Senaryoyu okumam gerekiyor ama aynı zamanda bir işbirlikçiye sahip olmak ve onun bakış açısının neler getirebilecekleri ile de ilgileniyorum.

Keanu Reeves; The Matrix, John Wick ve diğer sayısız aksiyon ve bilimkurgu türündeki rolleriyle tanınırken oyuncu daha önce 2013 dövüş sanatları filmi Man of Tai Chi‘yi yönetmişti.

Keanu Reeves

Reeves, Man of Tai Chi’nin yönetmenliğini üstlenmesinin nedeninin filmi başkasına devretmek istememesi olduğunu net bir şekilde belirtiyor. BRZRKR çizgi romanının da Keanu Reeves ve Matt Kindt tarafından yazılmış olduğunu düşünürsek aynı şeyin olabilme ihtimali bize göre %33’ten daha yüksek.

Elbette Keanu Reeves dümeni alırsa, BRZRKR’nin canlı aksiyon uyarlamasının tam olarak onun istediği gibi şekillenmesini görmemizi sağlayacaktır.

BRZRKR, Keanu Reeves’i Ölümsüz Bir Savaşçı Olarak Takip Edecek

Keanu Reeves‘in New York Times’ın en çok satan yazarlarından Matt Kindt (Folklords, Justice League of America) ile birlikte yazdığı BRZRKR çizgi romanı “vahşi şiddet içeren, epik çizgi roman destanı olarak karşımıza çıkıyor. Çizimler ise Ron Garney‘ye (Wolverine, Captain America) ait. BRZRKR ölümsüz bir savaşçının çağlar boyunca 80.000 yıllık mücadelesini takip edecek.

Keanu Reeves’in filmde görmek istediği tek şey, BRZRKR’nin yetişkinlere yönelik derecelendirilmesi ve Netflix’ten de bunu istediğini biliyoruz. Projenin duyurulmasının ardından Reeves, “Netflix, yetişkinlere yönelik (R-rated) bir hikaye yapmamıza izin verecek. Bu harika! Çizgi romanın film versiyonunda böylece ortak noktalar olacak. Kesinlikle ana karakterin bir kural seti olacak ama onu başka yerlere de götürebiliriz.”

Umarız çizgi romana sadık kalan bir film izleriz. In Keanu We Trust!

Kaynak: MovieWeb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.