Sinema Haberleri

Karl Urban da Gizlice Star Wars’ta Yer Alan Oyunculardan Biriymiş

Disney Üçlemesi’nde yer alan gizli roller arasında anılan isimlere bir yenisi eklendi. Yüzüklerin Efendisi’nin Eomer’i Karl Urban, Stormtrooper kostümüyle Star Wars’ta yer almış.

Amazon Prime’da yayınlanan The Boys dizisindeki Billy Butcher rolüyle, son dönemde yine adından söz ettiren Karl Urban, Star Wars: The Rise of Skywalker filminde yer aldığını açıkladı. Tamamen spontane gelişen hikayeye göre Urban, bir Stormtrooper kostümüyle filmde yer almış.

Daha öncesinde Daniel Craig ve Simon Pegg gibi isimlerin Disney Üçlemesi’nde gizlice yer aldığını öğrenmiştik. Craig, Rey’e işkence yapılan odada Force Mind Trick ile aklı karışan Stormtrooper’ı oynamıştı. Pegg’in ise yine Rey ile bir sahnesi olmuştu. Getirdiği hurda karşılığında Rey’e yiyecek veren grotesk uzaylı Unkar Plutt’u canlandırmıştı.

İlgili Makaleler

Karl Urban da bu gizli oyunculardan biriymiş. J. J. Abrams’ın yönettiği The Rise of Skywalker filminde, Knights of Ren ekibinin yer aldığı bir yerde onları görüp büyülenen bir Stormtrooper’ı canlandırmış.

Ünlü oyuncu hikayeyi şöyle anlatıyor, “Şansım yaver gitmiş olacak ki J. J. Abrams’ı The Rise of Skywalker’ı çekerken ziyaret etmiştim. Orada vakit geçirirken üzerime bir Stormtrooper kostümü geçirdiler ve sette güzel bir gün geçirmemi sağladılar. Hayat boyu amaçlarımdan biri olan Stormtrooper olma hayalimi de böylece gerçekleştirmiş oldum.”

Aşağıdaki videoda Karl Urban’ın sahnesini görebilirsiniz. Tam olarak 42. saniyede yanındakine dönüp “Knights of Ren” diye fısıldayan kişi Karl Urban’ın ta kendisi.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.