Sinema Haberleri

Justice League’de İzleyeceğimiz Joker Göründü

Zack Snyder, Justice League‘den Jared Leto‘nun Joker‘inin yeni resimlerini paylaştı.

Sonunda Zack Snyder‘in kurgusunu ve hatta yeni sahnelerini çektiği Justice League’deki Jared Leto‘nun Joker‘ini tam olarak gördük. Snyder’in filmin tam anlamıyla gerçekleştirilmiş versiyonunda göreceğimiz birçok yeni şeyden biri olan Joker, Suçun Palyaço Prensi olarak karşımıza çıkacak. 2016’da Suicide Squad‘da ortaya çıktığından beri karakterin bu versiyonunu ilk kez gördük. Belli ki bu Justice League filmi öncekinden çok farklı olacak.

Zack Snyder daha önce karakterin arka planı bulanık bir fotoğrafını paylaşmıştı. Joker’i ilk kez tam haliyle gördük. Suicide Squad’da gördüğümüz yüz dövmeleri ve gösterişli hali bu kez yok. Bunun yerine, uzun saçları ve hastane önlüğü Joker’i süslüyor.

Zack Snyder, Joker’in filmdeki haliyle ilgili SPOILER niteliğinde şunları söyledi; Bazılarının tahmin ettiği gibi, Joker sahnesi Ben Affleck‘in canlandırdığı Bruce Wayne‘in yaşadığı bir rüyada hayat bulacak. Darkseid‘in kazanmasına izin verirlerse ne olacağını ortaya çıkaran bir görüntü. Batman v. Superman: Dawn of Justice‘de gördüğümüze çok benzer bir sahne diyebilirim.

Sahnenin güzel yanı, Joker’in Batman ile doğrudan Batman hakkında konuşması. Joker, Batman’i kim olduğu ve ne olduğu hakkında analiz ediyor. Bence DC Universe hayranlarının hak ettiği şey buydu. Yani, Jared Leto’nun Joker’i ve Ben Affleck’in Batman’i… Bu ikisi asla gerçekten bir araya gelmediler. Batman ve Joker’i bir arada gösterebilme fırsatı kaçmamalıydı. Sahne, Bruce’un neden Batman v Superman filminde silahına Joker kartı yapışık olduğunu anlatıyor.

Zack Snyder ayrıca, pek alışık olmadığımız ve sinematik evrenden biraz daha bağımsız bir DCEU filmi yapıyor. Batman v Superman‘de görünen Robin‘in ölümüne de açıklık getirecek. Baştan aşağı değişen görünüşüyle ​​ilgili olarak Suicide Squad’dan bu yana Joker’e ne olduğuna gelince? Snyder şunları söyledi;

Köprünün altından sular aktığını söyleyebilirim. Ne olduğunu kim bilebilir ki. Makyaj yapıp yapmadığını bilmiyorum, ne olduğunu bilmiyorum. Tam olarak söylemek zor.

Joker’i yeniden görmek heyecan verici. Üstelik filmi de heyecanla bekliyoruz. Film, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max ekranlarında yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.