Sinema Haberleri

Justice League: Snyder Cut, Tek Bir Film Olacak. Vizyon Tarihi de Açıklandı

Daha öncesinde birer saatlik dört bölüm halinde yayınlanacağı söylenen Justice League: Snyder Cut‘ın, dört saatlik tek bir dev film olacağı ortaya çıktı.

Yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle çekimleri yarıda bırakıp projeyi Joss Wheadon’a emanet eden Zack Snyder, bir süredir filmin yeni kurgusu üzerinde çalışıyor. Warner Bros.’tan aldığı 70 milyon dolarlık bütçe ile yeni görsel efektler ve sahneler ekledi. Snyder, kafasındaki filmi tam olarak çıkarabilmek adına uzun bir süredir bu projeyle uğraşıyordu.

2020’nin yaz aylarında düzenlenen DC Fandome etkinliğinde yapılan tanıtımda, yeni Justice League filminin HBO Max üzerinden yayınlanacağı açıklanmıştı. Elden geçirilen filmin birer saatlik, dört bölüm halinde izleyicilerle buluşacağı da eklenmişti. Ancak ortaya çıkan yeni bir bilgi, bunun değiştiğini işaret ediyor.

SnyderVerseDC Twitter hesabı, Zack Snyder’ın hayranlardan gelen soruları cevapladığını ilişkin görseller paylaşıldı. Burada bir kullanıcı kurgunun tek bir film mi yoksa seri halde mi yayınlanacağını sormuş. Zack Snyder ise tek bir film olacağını açıklamış.

Bu neyi değiştirir bilemiyorum ama tek seferde dört saatli bir film izlemek biraz zor olacağa benziyor. Film kendi içerisinde bölümlere ayrılıyorsa parça parça izlemek mümkün olacaktır ancak şahsen bir filmin başına oturduğumda başladığım gibi bitirmeyi seven bir izleyici olarak dört saat biraz gözümde büyümedi değil.

Justice League: Snyder Cut Vizyon Tarihi de Açıklandı

Zack Snyder’ın çok yakın bir tarihte film için yeni bir poster yayınlanacağını ve bu posterde filmin yayın tarihinin de açıklanacağı belirtiliyordu. Twitter’dan posteri paylaşan Zack Snyder, filmin gösterim tarihini de 18 Mart 2021 olarak duyurdu.

İki aydan daha kısa bir zaman kaldı. İlk filmden farklı olarak neler göreceğimizi merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.