Sinema Haberleri

Justice League Filmi Bekleyenlere Güzel Haber!

justice-league

Sizlere Justice League filmi ile ilgili düşüncelerimizi birkaç ay önce “Justice League Filmi Mi Geliyor?” başlıklı haberimizde sunmuştuk. O zamanlar sadece söylentilerin ve ipuçlarının peşinden gitmiştik.

Warner Bros., yaptığı açıklama ile Justice League filmini doğruladı. Batman vs. Superman filminden sonra süper kahramanlar biraraya geliyor!

Warner Bros.’un uluslararası yapımdan sorumlu başkanı Greg Silverman, The Wall Street Journal’a verdiği demeçte, “Bu evren genişlemeye devam edecek, Batman vs. Superman filmi Justice League’e doğru gidecek,” açıklamasını yaptı.

Justice-LeagueOyuncuların bir kısmı zaten belli; Batman’i canlandıracak olan Ben Affleck ile Superman’i canlandıracak olan Henry Cavill‘in uzun süreli anlaşma yaptığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Batman vs. Superman filminde Cyborg karakterini canlandırmak için Ray Fisher da güzel bir anlaşma imzaladı. Ayrıca Gal Gadot da Wonder Woman karakteri için seçilmiş bir diğer isim. Diğer oyuncular da önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Önümüzdeki günlerde diyoruz çünkü daha çok zaman var. DC Comics’in süper kahramanlarının toplandığı Justice League filminin en erken 2018‘de vizyona girmesi planlanıyor. Ayrıca Justice League filmini de yine Zack Snyder yönetecek. (Zack Snyder de Warner Bros.’u demirbaş listesine eklendi herhalde… neyse…)

Filmle ilgili bilinenler şimdilik bunlar. Bu süre zarfında Green Lantern, Aquaman gibi karakterleri de kimlerin oynayacağını göreceğiz. Gelişmeleri takip edip sizlere bildireceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.