Sinema Haberleri

Yeni Jurassic World Filmi Orijinal Jurassic Park Yazarına Emanet!

Yeni bir Jurassic World filmi yapım aşamasında ve bu sefer orijinal Jurassic Park‘ın yazarı olan David Koepp, kaleminden çıkacak hikayesiyle projede yer alacak.

Yazarlık David Koepp’e Emanet

David Koepp
David Koepp

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Jurassic World serisinin yeni filmi için hazırlıklar devam ediyor ve bu yeni maceranın yazar koltuğuna oturan isim David Koepp oldu. Daha önce Michael Crichton ile birlikte orijinal Jurassic Park’ın senaryosunu kaleme alan Koepp, serinin devam filmi The Lost World‘ün de yazarlığını üstlenmişti. Ayrıca, geçen yılın sonunda Indiana Jones and the Dial of Destiny ve yakında vizyona girecek olan Steven Soderbergh filmi Presence‘ı yazarak yeteneklerini bir kez daha sergilemişti.

Derin Geliştirme Sürecinde Bir Hikaye

Universal Pictures’ın yeni Jurassic World filmi, şu anda derinlemesine bir geliştirme sürecinde bulunuyor. Ancak, henüz bir yönetmenin belirlenmediği belirtiliyor. Film, önceki Jurassic World veya Jurassic Park filmlerinden tanıdık karakterleri içermeyecek; bunun yerine “yeni bir Jurassic dönemi” başlatarak izleyicilere taze bir hikaye sunacak.

Jurassic World: Dominion
Jurassic World: Dominion

Yapımcılık Kadrosunda Tanıdık İsimler

Frank Marshall ve Patrick Crowley, yeni Jurassic World filmi için yapımcılığı üstlenirken, sinema dünyasının usta ismi Steven Spielberg de Amblin Entertainment şirketi aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Bu ekip, Jurassic serisinin devam filminin de kalitesini taşıyacak gibi görünüyor.

Jurassic World Dominion’un Ardından

Jurassic World serisinin en son filmi olan Jurassic World Dominion, 2022’de izleyiciyle buluştu. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniella Pineda, Justice Smith ve BD Wong gibi yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan film, aynı zamanda orijinal Jurassic Park yıldızları Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum ve Campbell Scott‘ı da ağırladı.

Colin Trevorrow’un yönettiği ve senaryosunu Derek Conolly ve Trevorrow’un öyküsüne dayanarak Emily Carmichael ile birlikte yazdığı Jurassic World Dominion, büyük beğeni topladı. Şimdi ise gözler, David Koepp’in kaleminde şekillenecek yeni Jurassic World filmine çevrildi. Jurassic serisi hayranları, bu yeni maceraya duydukları heyecanı şimdiden paylaşıyor!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.