Sinema Haberleri

Joker 2 İçin Vizyon Tarihi Duyuruldu

Todd Philips‘in yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı devam filmi Joker: Folie à Deux 4 Ekim 2024’te sinemalarda olacak.

2019 yılında vizyona giren Joker adını senesinin en iyi filmlerinin arasına yazdırmış, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Joaquin Phoenix‘in etkisinden uzun süre çıkamadığımız muhteşem Joker performansı ünlü aktöre Oscar, BAFTA ve Altın Küre‘de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandırmıştı. Üzerine bir de gişe başarısı eklenince yönetmen Todd Philips’in devam filmi çekmeme konusundaki inadı da yavaş yavaş yumuşamış, Joker 2 resmen duyurulmuş, hayranlar havalara uçmuştu.

Ancak şimdi vereceğimiz haber hevesinizi bir nebze kursağınızda bırakabilir çünkü devam filmi için uzun bir bekleyiş olacak önümüzde. Resmi adı Joker: Folie à Deux (Paylaşılmış Psikotik Bozukluk) olarak açıklanan filmin 4 Ekim 2024‘te vizyona gireceği duyuruldu.

Hazırlıkların daha yeni tamamlandığı gerçeğini göz önüne alırsak gayet normal bir vizyon tarihi aslında. İlk filmden 5 sene sonra vizyona girecek olmasıysa heyecan katsayımızın fazlasıyla artacağı anlamına geliyor. Geç olsun güç olmasın diyelim.

Joker: Folie à Deux’la İlgili Neler Biliyoruz?

Devam filminin konusunun tam olarak ne olacağını hiçbirimiz kestiremiyoruz aslında. Malum, ilk filmin sonunda Arthur Fleck’in hikayesi bitmiş gibi duruyordu. Ancak kulağımıza çalınan birkaç bilgi kırıntısı bizlere az çok nasıl bir film izleyeceğimizin işaretini veriyor. Yeni film “müzikal” formatında olacak. Söylentilere göre Phoenix’e yakın dönemde oyunculuk kanadında da büyük başarı elde eden şarkıcı Lady Gaga eşlik edecek. Gaga’nın karakteriyle ilgili açıklama yapılmasa da kendisinin tabii ki Harley Quinn‘i canlandıracağı düşünülüyor.

Todd Philips geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda “Deli dolu bir bir palyaço suç prensi filmi çekip geçemem. Filmi saran bir tema olmalı ve film onun etrafında dönmeli. Bir filmi bağlayan ve ona ışıltısını veren şey budur,” diyerek ikinci filmi de ilk filme benzer bir yaklaşımla ele alacağını açıklamıştı. Müzikal temasını nasıl yedireceklerini hep birlikte göreceğiz.

Lady Gaga da filmin vizyon duyurusunu kendi hesabından bir video ile paylaştı. Bu da Lady Gaga’nın filmde yer alacağını doğruluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.