Sinema Haberleri

Joker 2 Filminin Senaryosu Hazır!

Yönetmen Todd Phillips, Instagram’da yaptığı paylaşımda Joker 2‘nin senaryosunun tamamlandığını duyurdu. Filme de Joker: Folie à Deux (Ortak Delilik) adını verdiğini açıkladı.

Todd Phillips’in 2019 filmi Joker, 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti ve yıldızı Joaquin Phoenix, En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını aldı. Bunlar, film stüdyolarının hayalini kurduğu türden övgüler, bu yüzden potansiyel bir devam filmi hakkında çok fazla konuşma yapıldı. Peki Joker gerçekten devamı gereken bir film miydi? Bu, tüm bağlantısız noktasına aykırı olmaz mı? Tartışmalar, yapılan paylaşımla son buldu.

Todd Phillips, Instagram’da kendisi ve yazar Scott Silver ile birlikte Joker: Folie à Deux adlı bir devam filmi kaleme aldıklarını açıkladı. Bu, Fransızca’da “ortak delilik” anlamına geliyor ve birden fazla kişinin benzer bir yanılsamayı paylaştığını anlatmak için yaygın olarak kullanılan bir deyimdir.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Senaryo ve başlığa ek olarak Phillips, Joaquin Phoenix’in senaryoyu okurken bir fotoğrafını yayınladı. Bu, aylarca süren belirsizlikten sonra işlerin ilerlediğini gösteriyor. Filmin resmen hayata geçeceği belirsiz, Warner Bros. henüz bir açıklama yapmadı ama görünen o ki Joker için ekip, kendi üstüne düşeni yapmış.

Joker devam filmi eski DC Universe sorularını gündeme getirebilir. İlk filmde görülen genç Bruce Wayne büyüyecek mi? Filmde Batman’i görecek miyiz? Yeni Batman filmiyle bağlantılı bir Joker filmi mi göreceğiz? Soru çok ama cevap yok. En azından Joker 2’nin ilkini yapan ekip tarafından yeni film üzerinde çalışıldığını biliyoruz. Bakalım resmi açıklama gelecek mi?..

Kaynak: Gizmodo

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.