Sinema Haberleri

John Wick’in Yönetmeni, Yeni Blade Filmine Talip

Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, eğer şans tanınırsa Marvel’ın yeni Blade filmini çekmek istediğini söyledi.

Geçen yıl içerisinde Marvel’ın sıradaki filmleri arasında Blade’in de olacağı duyurulmuştu. Hatta Blade rolü için Oscar ödüllü Mahershala Ali ile anlaşılmıştı. Ancak filmin diğer oyuncuları ya da yönetim kadrosu hakkında bilgi paylaşılmamıştı.

2020’nin başından bu yana dünyamızı kasıp kavuran COVID-19 salgını nedeniyle, sinema sektörü de haliyle sekteye uğradı. Birçok film ve proje rafa kaldırılırken, bir kısmı da iptal edildi. Elini çabuk tutabilenler çalışmalarını izleyici ile buluşturmaya başladı.

Marvel Studios’un, bu yıl içerisinde 4. Faz için çalışmaları hızlandırması bekleniyordu. Ancak yukarıdaki sebepten ötürü gecikmeler yaşandı. Belki de bu yıl içerisinde, Blade hakkında yeni bilgilere kavuşmuş olabilirdik.

Öte yandan Blade filmini yönetmek için bir isim ön plana çıktı. John Wick serisiyle harikalar yaratan, eskinin dublörü şimdinin yönetmeni Chad Stahelski bu filmi çekmek istediğini dile getirdi.

john-wick-3-chad-stahelski

Comic Book sitesine röportaj veren Stahelski, büyük bir çizgi roman hayranı olmadığını önceden belirterek, Marvel Studios altındaki birçok filmden keyif aldığını söyledi. Ünlü yönetmen, “Eğer böyle bir şans önüme düşerse, bunun Blade olmasını isterdim çünkü üzerine atlardım. Vampir dövüş sanatı aksiyon hissini göstermek için isterdim. Bunu daha da esnetmek, deneyimlemek ve yeniden keşfetmek harika olurdu.” sözlerine yer verdi.

John Wick gibi aksiyonu hiç dinmeyen ve bunu yaparken de abartıya kaçmadan mükemmel sahneler ortaya koyan bir yönetmen, Blade için neler yapardı ben de merak ediyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.