AYBABTUSinema Haberleri

John Wick 4 Resmi Olarak Duyuruldu

Keanu Reeves’in başrolünde oynadığı ve fantastik sahneleriyle herkesin beğenisini kazanan aksiyon filmi serisi John Wick, yeni filmle devam edecek.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren John Wick 3 – Parabellum filminin serinin son filmi olacağı söylenmişti ancak sadece ABD’de 57 milyon dolarlık açılış yapınca stüdyolar da devam etmek istemiş olabilir. Lionsgate ve Summit Entertainment, John Wick 4 için kolları sıvadı.

John Wick 4 için stüdyolar bir basın açıklaması yapmadı ancak John Wick 3: Parabellum ile ilgili gelişmeleri takip etmek için bilgilendirme listesine abone olanlara bir mesaj geldi ve mesajda 21 Mayıs 2021 tarihi verildi.

John Wick Ekibi Yeni Filmler İçin Yanıp Tutuşuyor

Keanu Reeves ve yönetmen Chad Stahelski, seriye devam etme arzularını daha önce dile getirmişlerdi. John Wick 4 filminde de bu iki ismi görmemiz mümkün. Hatta Ian McShane (Winston), Lance Reddick (Charon) ve Laurence Fishburne (the Bowery King) de muhtemelen yeni filmde yer alacaktır. Ekibe yeni katılan Halle Berry (Sofia) ve Asia Kate Dillon (the Adjudicator) da büyük ihtimalle yeni filmle maceraya devam edecektir.

Şimdilik bilgiler bu kadar, gelişmeler oldukça sizi haberdar edeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.