Sinema Haberleri

Joaquin Phoenix’e, İki Yeni Joker Filmi İçin Teklif Yapıldı

Joker rolüyle geçen yıla damgasını vuran ve ödülleri de peşi sıra toplayan Joaquin Phoenix’e, devam filmleri için 50 milyon dolar teklif edildi.

Sadece 55 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen ve gişede 1 milyar dolar barajını aşıp yönetim kadrosu dahil, oyuncularıyla birlikte ödüllere boğulan Joker filminin devamı için kollar sıvandı. İlk aşama Joaquin Phoenix’i ikna etmek.

Daha öncesinde Phoenix, Joker filmini tek filmlik bir proje olarak nitelendirdiğini ve devam filmlerinin olmayacağını söylemişti. Yönetmen Todd Phillips de bu yönde açıklamalar yapsa da sonradan kararını değiştirmişti. Warner Bros., filmin yakaladığı başarıyı devam ettirme niyetinde olduğu için Phoenix’e geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.

Warner Bros.’un, Phoenix’e iki yeni Joker filmi için 50 milyon dolarlık bir teklif götürdüğü ortaya çıktı. Bu teklif iki filmi mi içeriyor yoksa film başına mı orası bilinmiyor ama paranın miktarı her halükarda büyük.

The Mirror’da yer alan haberde, ünlü oyuncunun karakteri tekrar canlandırmak için fikir değiştirdiği belirtiliyor. Hem filmin başarısı, hem de Phoenix’in imza atacağı meblağ düşünülünce fikir değişikliğine gitmesi oldukça mantıklı.

Eğer Phoenix anlaşmaya yanaşır da imzayı atarsa çalışmalar da başlayacak. Yönetmen Todd Phillips ve yapımcı Bradley Cooper da Joker’in devam hikayelerini anlatmak istiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.