Sinema Haberleri

James Gunn’ın The Suicide Squad Kararlarına Kimse Karışmamış

Guardians of the Galaxy serisinin ve yeni çekilen The Suicide Squad filminin yönetmeni James Gunn, stüdyonun hiçbir şekilde kararlarına karışmadığını açıkladı.

Son dönemde birçok filmin stüdyo ya da yayıncı kuruluşlar tarafından katledildiğini gördük. Yönetmenlerin ve yazarların kendi vizyonlarını aktaramadıkları filmler, birçoğunun da kariyerlerinde kara bir leke olarak kaldı desek yeridir. Yeni Star Wars serisine fazlasıyla müdahale eden Kathleen Kennedy bu konudaki en büyük örnek.

Öte yandan kendi vizyonunu koruyarak işlerini daha da başarılı yerlere çıkaran yönetmenler var. Guardians of the Galaxy’nin yönetmenliğinden kovulmasının ardından (Tekrar işe alınmıştı sonrasında) DC için Suicide Squad’ı çeken James Gunn, tüm vizyonunu ve istediklerini filmine aktardığını açıkladı.

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, stüdyonun hiçbir şekilde işine karışmadığını, kafasında planladığı filmin %100 olarak çekildiğini söyledi. Ayrıca önümüzdeki DC FanDome etkinliğinde, ilk fragmanın geleceğinin de müjdesini verdi.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1290773597531693057

James Gunn, yeni Suicide Squad için resmen yıldızlar kadrosunu toparlamayı başarmıştı. Margot Robbie, Joel Kinnaman, Peter Capaldi, Idris Elba, Nathan Fillion, Michael Rooker, Storm Reid, Taika Waititi, John Cena ve daha fazlası The Suicide Squad filminde, 6 Haziran 2021 tarihinde boy gösterecek.

Filmin hikayesi, hangi çizgi romandan esinlendiği ya da DC Extended Universe filmleri arasında nerede yer alacağı halen belirsiz. Ancak oyuncu kadrosunun ve sızıntıların söylediğine göre çok iyi bir film izleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.