Sinema Haberleri

Jackie Earle Haley İki Sürpriz Rol İçin Düşünülüyor

jackie-earle-haley

Watchmen’deki unutulmaz Rorschach performansı ile akıllara kazınan Oscar adaylığı bulunan Jackie Earle Haley, iki büyük yapımda rol alacağı açıklandı.

2007 yılında Little Children filmindeki rolüyle Oscar’a aday gösterilen Jackie Earle Haley’in bu aralar yıldızı iyiden iyiye parladı. London Has Fallen (2016) filmiyle dikkatleri üzerine çeken Earle Haley’in, AMC’nin çizgi roman uyarlaması Preacher dizisinde oynayacağı açıklanmıştı. Seride önemli bir yere sahip Odin Quincannon’u canlandıracak Earle Haley’e teklifler yağmaya başladı.

İlk teklifin Stephen King’in efsanevi fantastik-bilimkurgu serisi The Dark Tower’ın yapımcılarından geldiği öğrenildi. Film henüz yapım öncesi aşamasında olmasına rağmen, şimdiden oluşturduğu kadrosuyla dudak ısırtıyor. Idris Elba ve Matthew McConaughey ile anlaşmaya varan firma Breaking Bad’in yıldızı Aaron Paul’ü de kadroya katmaya çalışıyordu.

jackie-earle-haley-gorsel

Yeni habere göre yapımcılar Jackie Earle Haley ile Sayre rolü için anlaşmaya vardı. Sombra Corp. üyesi ve üst seviye can-toi ustası olan Sayre rolü için Earle Haley seçimi oldukça başarılı olacaktır.

Ayrıca Jackie Earle Haley, çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak yeni Amazon serisi The Tick kadrosuna katıldı. Serinin unutulmaz kötü karakterlerinden The Terror için Earle Haley isminin seçildiği açıklandı.

Önümüzdeki birkaç yıl Jackie Earle Haley oyunculuğuna doyacağız gibi gözüküyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.