Sinema Haberleri

J.J. Abrams, Eski Kadro ile Yeni Star Trek Filmi Çekmeye Hazırlanıyor

Paramount, J.J. Abrams ile birlikte Star Trek dünyasına cesurca bir geri dönüşe imza atmaya hazırlanıyor. J.J. Abrams, serinin dördüncü filminin yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Haber Abrams tarafından 15 Şubat’ta Paramount’un Yatırımcılar Günü Sunumu sırasında duyuruldu ancak J.J. Abrams, yaklaşmakta olan filmin yönetmen koltuğunda olmayacak.

J.J. Abrams

Bunun yerine yeni film, Matt Shakman (WandaVision) tarafından yönetilecek ve senaryosu da Josh Friedman (Avatar 2) ve Cameron Squires (WandaVision) tarafından Geneva Roberston-Dworet (Captain Marvel) ve Lindsey Beer‘ın (Sierra Burgess Is a Loser) daha önceki bir taslağına dayarak hazırlanacak ve Geneva Roberston-Dworet (Kaptan Marvel).

Tanıdık İsimler Dönüyor!

Abrams’a göre Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho ve Simon Pegg dahil olmak üzere en son üç Star Trek filminin orijinal kadrosu, bazı yeni karakterlerle birlikte geri dönecek.

Yıl sonuna kadar çekilecek olan ve orijinal oyuncu kadrosunun ve gerçekten eğlenceli ve heyecan verici olacağını düşündüğüm bazı yeni karakterlerin yer alacağı yeni bir Star Trek filmi üzerinde çok çalıştığımızı söylemekten heyecan duyuyoruz. Bu film için çok heyecanlıyız, gerçekten heyecan verici olacağını düşündüğümüz, konuştuğumuz bir sürü başka hikayemiz var. Bu yüzden ortaya ne çıkacağını görmeniz için sabırsızlanıyorum. Ama o zamana kadar uzun yaşa ve başarılı ol.

2016’da vizyona giren son film Star Trek Beyond ile Star Trek filmleri arasında epey zaman geçti. Yeni film, bizleri uzayda başka maceralara götürecek belli ki. Merakla bekliyoruz.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.