Sinema Haberleri

Hobbit Filminde Son Durumlar

the-hobbit-banner-2

Hobbit: Bekleneyen Yolculuk filminin heyecanı tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Filmin vizyona girmesine 1 haftadan daha az bir süre kaldı ve bu arada yeni görüntüler de yayınlandı.

Yaklaşık olarak 5 gün sonra vizyona girecek ilk filmde hobbit Bilbo ve 13 cüce arkadaşının altına doğru yolculuğu anlatılıyor. Bu filmi zaten 14 Aralık’tan sonra sinemalarda izleyebileceğiz.

bilbo-smaugİkinci film olan “Hobbit: Smaug’un Çöküşü” (Desolation of Smaug) filminde ise büyük bir aksiyon bizleri bekliyor olacak. Ayrıca Bilbo Baggins ve cüceler, ejderha Smaug ile karşılaşacaklar. Ve işte Warner Bros, bu filmin ilk görselini yayınladı. 13 Aralık 2013 (Peter Jackson’ın bana doğum günü hediyesi olacak) tarihinde vizyona girmesi beklenen filmde yolculuğun sonuna geliniyor.

legolas-hobbit-there-and-back-againHobbit serisi, üçüncü film olan “Hobbit: Oradaydık ve Şimdi Buradayız” ile devam edecek. Bu filmde de Beş Ordu Savaşı savaşı konu alınacak. Aslında bu film de, Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi’ni birbirine bağlayacak bir nitelikte olacak. Bu filmin de 18 Temmuz 2014’te vizyona girmesi bekleniyor. Filmle ilgili ilk Legolas görseli de yayınlandı. (Legolas’ın gözlerine bir şey mi olmuş ne? :) )

Tüm bunlar olurken her geçen gün Hobbit film için daha da heyecanlanıyoruz. Umarım beklediğimizden çok daha iyi bir film olur.

Yüzüklerin Efendisi ile ilgili daha çok bilgi arıyorsanız Diyarlar: Yüzüklerin Efendisi bölümümüzü ziyaret etmenizi öneririm.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.