Sinema Haberleri

Hercules Canlı Aksiyon Filmini Guy Ritchie Yönetecek

Disney’in yaklaşan canlı aksiyon Hercules film için aranan yönetmeni bulundu. Eğlenceli çizgi filmin uyarlanmasını Guy Ritchie üstlenecek.

2019’da Disney’in Aladdin yeniden yapımını da yöneten Guy Ritchie, yeni bir Disney projesi yönetmeye hazırlanıyor. Guy Ritchie en son Jake Gyllenhaal‘ın başrolde olduğu aksiyon gerilim filmi The Interpreter’ın çekimlerini bitirdi.

Disney, Ritchie’ye ek olarak, film için ilk taslağı yazması için Dave Callaham (Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi) ile anlaştı. Callaham’ın aksiyon filmlerindeki uzmanlığı göz önüne alındığında umut verici bir gelişme. Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinin yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo da filmde yapımcı olacaklar.

Guy Ritchie

Başrol Herkül’ü Tate Donovan‘ın seslendirdiği 1997 yapımı animasyon film, Hades tarafından Olimpos Dağı’nı fethetmesini sağlamak için ölümsüzlüğünü elinden aldığı ikonik Herkül efsanesinin müzikal bir yeniden anlatımıydı.

Hercules; Mulan, Aladdin ve The Lion King dahil olmak üzere Disney’in canlı aksiyon uyarlamaları arasında yerini alacak. Filmle ilgili herhangi bir oyuncu açıklanmadı, yayın tarihi de henüz belli değil.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.