Sinema Haberleri

Harrison Ford, Star Wars Setinde Kaza Geçirdi!

harrison-ford

Oynadığı Indiana Jones ve Han Solo gibi karakterle tanınan, Hollywood’un ünlü isimlerinden Harrison Ford, Star Wars: Episode VII çekimleri sırasında ağır bir kaza geçirdi.

Star Wars: Episode VII filminin çekimleri sırasında 71 yaşındaki Ford, Buckinghamshire’da bulunan Pinewood Stüdyoları’nda bir kaza geçirdi. İlk açıklamalara göre Harrison Ford’un üzerine hidrolik kapı düştü. Filmin aksiyon sahnelerinden biri çekilirken metal kapının oyuncunun üzerine düşmesiyle acı içerisinde yerde kaldığı belirtiliyor.indiana-jones

Stüdyodaki tıbbi uzmanlar ilk tedaviyi orada gerçekleştirdi. Harrison Ford, daha sonra bir helikopter vasıtasıyla NHS Hastanesi’ne taşındı. Şu an ünlü oyuncunun durumu hakkında bir bilgi yok. Ancak hayati bir sorunun olmadığı düşünülüyor.

Bazı açıklamalara göre Harrison Ford, Millenium Falcon üzerindeki çekimler sırasında sahnenin azizliğine uğrayarak demir kapıya sıkıştı. Göğüs kafesinin ezildiği düşünülüyor.

Öte yandan bazı kaynaklar ise bir kapı düşmesi olayından bahsetmiyor. Ford’un ters bir hareket yaptığı ve bileğini kötü bir biçimde burktuğu belirtilmekte. Olay hakkında bilgiler netleşmeye başlayınca Frpnet olarak okurlarımıza aktaracağız.

Harrison Ford’un en kısa sürede iyileşmesini diliyoruz. Büyük oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.