Sinema Haberleri

Guardians of the Galaxy’nin İkinci Fragmanı ve Fragmanda Görecekleriniz

guardians-of-the-galaxy-banner

Marvel’ın yeni filmi Guardians of the Galaxy‘nin (Galaksinin Koruyucuları) yeni fragmanı yayınlandı.

James Gunn’ın yönettiği filmin başrollerinde Chris Pratt (Peter Quill, Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer)’nın oynadığı filmde; Groot ve Rocket Racoon karakterlerine de Vin Diesel ve Bradley Cooper seslerini veriyorlar.

Fragmana baktığınızda hem aksiyonun hem de eğlencenin oldukça yüksek tutulduğunu görüyoruz. Kısacası hem güleceğimiz hem de heyecandan yerimizde oturamayacağımız bir çizgi roman uyarlaması ile karşı karşıyayız.

Filmin konusu kısaca şöyle;

Kendisine Star-Lord lakabını takan Peter Quill esrarengiz bir gök cismini çalmaya kalkar ama yakalanır. Güçlü, hırslı ve kötü adam olan Ronan için bu işe kalkışan Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini alakasız bir ekip içerisinde bulur! Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül bir suçlu olan yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş olan Drax nam-ı diğer Yokedici ile işbirliği içerisine girecektir. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu gök cismine karşı ne yapacaktır?

Fragmanı dikkatle izlediğimizde ilginç detaylar da göze çarpıyor. Peter Quill karakteri yarı-insan, yarı-uzaylı bir kişi. Aynı zamanda yüzüne taktığı maske de kendi kendine oluşabiliyor. Fragmanda, Peter Quill’in maskesinin kendi kendine kaybolduğunu görebiliyoruz. Hemen sonrasında da Peter Quill’in gemisi Milano Spaceship’i de görme imkanına erişiyoruz.

starlord

Milano Spaceship
Milano Spaceship

Fragmanda filmin kötü adamı Ronan the Accuser‘ı da görüyoruz. Ronan the Accuser bir Kree ve kendisi Kree-Skrull Savaşı’nda önemli bir rol oynuyor. Fragmanda Ronan’ın gemisi Necrocraft’ı da gezegeni bombalarken görüyoruz. Bununla birlikte Ronan hakkında bir ipucu daha ediniyoruz. Ronan, gezegeni yok etmeye çalışıyor ancak bunu nasıl yapacağını biz bilmiyoruz; ancak fragmandaki bir sahnede Ronan’ın yumruğunun içerisinde mor bir ışık görüyoruz. Muhtemelen elinde tuttuğu şey, gezegeni yok edebilecek bir güç!

ronan-the-accurser

Fragmanda yine görmeniz gereken bir detay da çok kısa bir süre görünen Knowhere. Knowhere, uzay boşluğunda süzülen devasa bir kopmuş kafa. Şu anda ise burası bir uzay merkezi olarak kullanılıyor. Bir Celestial‘ın kafası olan Knowhere’in omurgasını da görebilirsiniz.

knowhere

Hoşuma giden anlardan birisi de Groot’un polenlerini havaya salması sahnesi oldu. Açıkçası Groot sevdiğim bir karakterdir. Naif, iyi niyetli bir karakter olan Groot’un bu sahnedeki güzelliği yaratması herkesi etkiliyor görünüyor.

groot-spore

Tabii bir de Benicio Del Toro’nun canlandırdığı Koleksiyoncu (The Collector) karakteri var. Bu karakter ile Thor: The Dark World filminin son sahnesinde karşılaşmıştık. Şimdi Koleksiyoncu ile bir kez daha karşılaşıyoruz.

Kısacası dolu dolu bir fragman olmuş, filmin her anından görüntüler kullanılmış. Başta da söylediğimiz gibi eğlenceli bir fragman; hemen izleyin. Filmin 1 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.