Sinema Haberleri

Ghostbusters Devam Filminin Çekimleri Tamamlandı

Ghostbusters filmlerinin yıldızı Ernie Hudson, Ghostbusters: Afterlife devam filminin çekimlerinin resmen tamamlandığını açıkladı.

2021 yapımı Ghostbusters: Afterlife‘ın devamı niteliğinde olan ve aynı zamanda kendisini 1989 yapımı Ghostbusters II‘nin devamı olan tanımlayan yeni film, Sony tarafından CinemaCon 2022 sunumu sırasında duyuruldu. Şimdi de çekimlerin tamamen bittiği belirtildi.

Screen Rant‘a konuşan Ernie Hudson, çekimlerin tamamlandığını şu sözlerle açıkladı;

Evet, çekimleri bitirdik, film tamamlandı. Açıkçası, şu anda kurgu ve başka şeyler yapıyorlar.

Seride Dr. Winston Zeddemore‘u canlandıran Hudson, Sony’nin 2023 sonunda yayınlanması planlanan filmi 2024 başlarına kaydırmayı düşündüğünü de paylaştı.

Filmi yıl sonuna ya da belki gelecek yılın bahar aylarına kaydıracaklarına dair söylentiler duydum. Stüdyoların ne yapacaklarını asla bilemem ama çekimler tamamlandı, bu da senaristlerin grevi ve yaşananlar nedeniyle biraz zor oldu. Bundan sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Aralık 2022’de, Ghostbusters: Afterlife’ı Jason Reitman‘la birlikte yazan Gil Kenan, Hayalet Avcıları 4’ün yönetmeni olarak Reitman’ın yerine işe alındı. Reitman ortak yazar ve yapımcı olarak devam filminde yer almaya devam ediyor. O sıralarda Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd ve Carrie Coon‘un Afterlife’taki Trevor Spengler, Phoebe Spengler, Gary Grooberson ve Callie Spengler rollerini devam filminde yeniden canlandıracakları da doğrulanmıştı. Ana çekimler Mart 2023’te Londra’da Firehouse kod adıyla başladı ve bir sonraki Haziran ayında tamamlandı.

Ernie Hudson, yaklaşan Ghostbusters’ta geri dönmesi beklenen tek orijinal film oyuncusu değil. Bill Murray, Dan Aykroyd ve Annie Potts da orijinal Hayalet Avcıları Dr. Peter Venkman, Dr. Raymond Stantz ve sekreter Janine Melnitz rolleriyle geri dönecekler. Alaycı ve aşırı hevesli Çevre Koruma Ajansı müfettişi Walter Peck‘i canlandıran William Atherton da film setinde görüldü. Seriye yeni katılan Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster, Miko Hughes ve Emily Alyn Lind‘in henüz açıklanmayan rolleri var.

Henüz ismi açıklanmayan Hayalet Avcıları’nın Afterlife devam filminin konusu gizliliğini korurken Sony kısa süre önce film için buzla kaplı ikonik Hayalet Avcıları logosunu gösteren bir teaser poster yayınladı. Hudson ayrıca Afterlife’ın jenerik sonrası sahnesinde gösterildiği üzere, Winston’ın “servetinin bir kısmını Hayalet avcılığını bir üst seviyeye taşımak için” kullandığını ve Spengler ailesi ile Gary Grooberson’ın devam filminde tam teşekküllü Hayalet Avcıları olarak yer alacaklarını açıkladı.

Yeni filmin 20 Aralık’ta vizyona girmesi bekleniyor ancak açıklandığı gibi bir erteleme de gelebilir.

Bizi sosyal medya kanallarımız dışında Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.