Sinema Haberleri

Fantastik Canavarlar Filmi Gişede İlk Sıraya Yerleşti

Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling’in yeni fantastik filmi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, Harry Potter’ın rekorunu kıramasa da elde ettiği hasılatla birinci sıraya yerleşti.

Cuma günü vizyona giren film, gösterime girer girmez bir numaraya yükselen film, şimdiden dünya çapında 75 milyon dolarlık hasılat elde etti.

fantastic-beasts-resim

Eddie Redmayne’in başrolde yer aldığı film, 1920’ler New York’unda geçiyor. Filmin yapısı, fantastik yaratıklar hakkında kalem oynatan bir yazarın gezi notlarına dayanıyor. Harry Potter’ın onun kitabını okumasına daha 70 yıl varken genç kaşif/yazar New York’ta gizli cadı ve büyücü klanıyla tanışıyor ve macera başlıyor. Oyuncu kadrosunda Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Pearlman ve Jon Voight de var.

Film, Harry Potter serilerine kıyasla daha düşük bir hasılatla açılmış olsa da seyircinin beğenisini toplamayı başardı. Yapım şirketi Warner Bros, bugüne dek sekiz Harry Potter serisinin her birinden milyonlarca dolar para kazandı.

fantastic-beasts-01

 

Yeni vizyon filmlerinden gişede ikinci sırada yer alan Doctor Strange, üçüncü haftasında 17,7 milyon dolarlık hasılat elde etti. Benedict Cumberbatch’in başrolde yer aldığı film, dünya çapında 571 milyon dolarlık kazanç getirdi. Üçüncü sırada 17,5 milyon dolarla Trolls filmi yer aldı. Trolls filmini 11,8 milyon dolarlık hasılatıyla Arrival filmi takip etti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.