Sinema Haberleri

Fantastik Canavarlar 2 Filminin Detayları Ortaya Çıktı

Çekimleri başlayan Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2) filminin detayları belli oldu!

J.K. Rowling‘in büyücüler dünyasını sevenlere güzel haber geldi. Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 filminin çekimleri sonunda başladı; ve çekimler başlar başlamaz da filmle ilgili detaylar geldi. Beş filmin ikincisi henüz adını almadı ancak filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha David Yates oturuyor. 

Oscar ödüllü The Theory of Everything oyuncusu Eddie RedmayneKatherine WaterstonAlison Sudol ve Dan Fogler da ilk filmden tanıdığımız yüzler olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu isimlerin yanı sıra Oscar adayı Johnny Depp; büyücü Gellert Grindelwald rolü ile filmde karşımıza çıkmaya hazırlanırken, Jude Law da Albus Dumbledore‘un gençliğini canlandıracak. İlk filmde Ezra Miller tarafından canlandırılan ve geleceği belirsiz olan Credence karakteri de gizemli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Zoe Kravitz, Newt Scamander’ın fotoğraflarından, geçmişten bir kadın Leta Lestrage olarak filme katılırken Callum Turner da Newt’in kardeşi Theseus Scamander‘ı canlandıracak.

1927 yılında başlayacak olan hikayenin senaryo yazarlığı da J.K. Rowling’e ait. Filmin dünyası New York’tan Londra’ya ve oradan da Paris’e genişleyecek. Harry Potter dönemine de selam veren hikayeler Potter hayranlarını sevindireceğe benziyor.

Oyuncu kadrosunda William Nadylam (Yusuf Kama adlı büyücü olarak), Ingvar Sigurdsson (kelle avcısı Grimmson olarak), Ólafur Darri Ólafsson (büyücü sirki yöneticisi Skender olarak) ve Kevin Guthrie (MACUSA’da Tina ve Queenie’nin patronu olarak) de yer alıyor.

Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Philippe Rousselot, 3 kez Oscar kazanan sanat yönetmeni Stuart Craig (English Patient, Gandhi, Harry Potter filmleri), 3 kez BAFTA ödülünü kazanan kurgu editörü Mark Day (son 4 Harry Potter filmi, State of Play), 4 kez Oscar kazanan kostüm tasarımcısı Colleen Atwood (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Chicago, Alice in Wonderland, Memoirs of a Geisha), Oscar ödüllü görsel efekt tasarımcısı Tim Burke (The Gladiator, Harry Potter filmleri) ve Oscar adaylığı bulunan görsel efekt tasarımcısı Christian Manz (Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 1) yönetmen Yates ile birlikte çalışacak.

Filmin dağıtımının Warner Bros tarafından 16 Kasım 2018‘de yapılması planlanıyor.

Kaynak: Beyazperde, The Hollywood Reporter, Entertainment Weekly

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.