Sinema Haberleri

Ertelenen Filmler Listesine Spider-Man De Katıldı

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen süper kahramanı Spider-Man’in üçüncü filmi de ertelenen filmler listesine eklendi.

Sony Entertainment’ın Variety’e verdiği bilgiye göre Disney ile ortaklaşa çekilecek olan yeni Spider-Man filminin vizyon tarihi 5 Kasım 2021’den 17 Aralık 2021 tarihine ertelendi. Yani toplamda bir aylık bir gecikmeyle vizyona girecek.

Aslında korktuğumuz kadar uzun bir ertelenme değil. James Cameron’ın Avatar filmleri birer yıllık gecikmeyle vizyona girecek. Normalde önümüzdeki ay içerisinde vizyona girmesi beklenen Nolan imzalı Tenet de süresiz olarak ertelendi. Yani mahallemizin süper kahramanı Spidey kısa bir gecikmeyle bizlerle buluşacak.

Bu gecikme elbette yapım şirketlerinin de bir noktada işine geliyor. Senaryo üzerinde daha fazla çalışıp akıllarındaki vizyonu daha net bir şekilde yansıtabilecek esnekliğe kavuşuyorlar. Son dönemde aceleye getirilip hiç edilmiş birçok film izledik. Sinema sektörünün doyumsuzluğa ulaştığı bir dönemde belki de pandemi bir işe yarayacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.