Sinema HaberleriVideo Galeri

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Filminden Son Fragman Yayınlandı

FRP sistemi Dungeons and Dragons’ı sinemaya getiren Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminin son fragmanı yayınlandı.

Paramount Pictures tarafından yayınlanan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) filminden yayınlanan bu son fragman, yine eğlenceli bir filmin sinyallerini veriyor.

YouTube player

Fragmanda kahramanlarımızı bir ejderhanın mağarasından kaçmaya çalışırken görüyoruz. Söylenenlere göre film, masaüstü FRP sistemi Dungeons and Dragons kurallarına sadık bir şekilde izleyici ile buluşacak. Eğer o ejderhayı yine komik bir şekilde öldürürlerse bu sadakati ciddi şekilde sorgularız muhtemelen.

Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı geri almak için destansı bir soyguna girişiyor ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir şekilde ters gitmeye başlıyor. Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu, eğlenceli ve aksiyon dolu bir macerada beyaz perdeye taşıyor.

Dungeons and Dragons Honor Among Thieves

Bu uyumsuz kahramanlar çetesini oluşturan isimler, Ozan Edgin rolünde Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek); Barbar Holga rolünde Michelle Rodriguez (Hızlı ve Öfkeli serisi); Paladin Xenk rolünde Regé-Jean Page (Bridgerton, The Grey Man); Büyücü Simon rolünde Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom); Druid Doric rolünde Sophia Lillis (It, It Chapter Two); ve bir Rogue olan Forge Fitzwilliam rolünde Hugh Grant (The Gentlemen). Ayrıca Chloe Coleman, Jason Wong, Sophia Eleni ve Daisy Head de filmde yer alıyor.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi 31 Mart’ta sinemalarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.