AYBABTUSinema Haberleri

Dune: Part Two Vizyon Tarihi Netleşti

Yönetmen Denis Villeneuve’ün Dune: Part Two filmini izlemek için ne kadar bekleyeceğimiz sonunda belli oldu. Filmin vizyon tarihi netleşti.

Bu Kasım ayında Arrakis gezegenine yeniden inmek için takvimlerimizi ayarlamıştık ancak Hollywood’da devam eden grevler Dune: Part Two filmini de vurmuştu. Bir süredir filmin 2024’te yayınlanacağı konuşuluyordu ve sonunda Dune: Part Two vizyon tarihi netleşti.

Dune Part Two Poster

Warner Bros. yönetmen Denis Villeneuve’ün “Dune” filminin ikinci yarısını gelecek yıla ertelemek gibi zor bir karar aldı ve film nihayet 15 Mart 2024‘te sinemalarda olacak.

Hepimiz, filmin 3 Kasım 2023’te vizyona girebileceğinden umutluyduk halbuki ancak Hollywood’da WGA ve SAG-AFTRA grevleri sürdüğü ve görünürde hiçbir uzlaşma önerilmediği için, Warner Bros. bu planı iptal etti.

Grevlerin Stüdyolara Etkisi

Legendary Entertainment ve Warner Bros Film Grubu, bilimkurgu devam filminin Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Javier Bardem, Dave Bautista, Christopher Walken ve Lea Seydoux gibi A listesindeki yıldızlarının devam eden grev sırasında tüm önemli basın etkinlikleri için hazır olamayacakları gerçeğinden dolayı bunun akıllıca bir seçim olduğu konusunda hemfikir.

YouTube player

Sendika kurallarına göre, üyeler resmi grevle sonuçlanan bir iş anlaşmazlığı içindeyken dahil oldukları herhangi bir film projesinden söz edemez, tartışamaz veya tanıtamazlar. Stüdyolar, vizyon heyecanı yaratmak için pazarlamada bu önemli tanıtıma güveniyor ve devam eden basılı, TV ve çevrimiçi reklam maliyetlerine ek olarak 122 milyon dolarlık güçlü bir bütçe söz konusu olduğundan, Warner Bros. yıldız oyuncuları ve yazarlarının basın toplantıları ve canlı gösterimler için röportaj yapmamasını göze alamaz.

Dune: Part Two Konusu

Bu devam filmi, ailesini yok eden komploculara karşı intikam savaşında Chani ve Fremenlerle birleşen Paul Atreides’in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, sadece kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışacak.

Denis Villeneuve’ün Dune: Part Two vizyon tarihi 15 Mart 2024 olarak açıklandı. Takvimlerinizi ayarlayın.

Kaynak: Twitter

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.