Sinema Haberleri

Dracula’dan Esinlenen The Bride Filminin Kadrosu Şekilleniyor

Dracula teması üzerinden aktarılacak olan yeni vampir filmi The Bride için bilindik birkaç oyuncunun ismi ön plana çıktı.

Birçok detayı henüz belli olmayan yeni bir vampir filmine kavuşacağız. Dracula temasından uyarlanacak olan The Bride, konu olarak ne anlatacak bilinmiyor fakat noktaları birleştirdiğimizde kafamızda bir görüntü oluşuyor. Yüksek ihtimalle Dracula’nın Gelinleri’ni (Brides of Dracula) konu edinecek film için çalışmalar başladı.

Yönetmen koltuğu için Karyn Kusama, Chris McKay ve Oscar Ödülü kazanan Chloe Zhao isimleri etrafta dolaşırken, son karar açıklandı. The Bride, The Light of the Moon ile başarılı bir çıkış yakalayan Jessica M. Thompson tarafından yönetilecek. Senaryonun ise Blair Butler tarafından hazırlandığı belirtiliyor. Kendisi yakın dönemde Polaroid, Hell Fest gibi yakın dönemli korku filmlerinde senaristlik yapmıştı.

Filmin kadrosu için öne çıkan iki isim var. İlki Game of Thrones dizisinden Missandei rolüyle hatırlayacağınız Nathalie Emmanuel. Diğer isim ise 2010 yılında Tron filminde Sam Flynn karakterini canlandıran Garret Hedlund.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

The Bride için Deadline‘da yer alan haberde bilgiler kırıntıyla verilmiş. Doğrudan bir Dracula uyarlaması mı olacak, yoksa bir yan seri mi olacak henüz detaylar bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.