Sinema Haberleri

Dr. Doom, Black Panther 2 Filminde Ortaya Çıkabilir!

Yepyeni bir söylenti Marvel Sinematik Evreni’ni yakından takip edenleri fazlasıyla heyecanlandırmaya yetecek cinsten. Dr. Doom, MCU’ya Black Panther 2 filmiyle dahil olabilir.

Murphy’s Multiverse isimli sitede yer alan habere göre oldukça güvenilir kaynaklardan sızan bilgiler arasında Dr. Doom’un ismi geçmiş. Başta Fantastic Four olmak üzere tüm süper kahramanlara zorluk çıkartan, üstün zekalı süper kötü Dr. Doom, MCU’ya Black Panther 2 filmiyle birlikte dahil olabilirmiş.

Bunun çok kuvvetli bir söylenti olduğu dile getiriliyor fakat tahmin edeceğiniz üzere Disney ve Marvel Studios tarafından bir açıklama yok. Zaten önümüzdeki yıllarda yayınlanacak MCU filmlerinin takvimi de detaylı biçimde açıklanmadı.

Peki Dr. Doom seriye bu noktada nasıl dahil olabilir? Bana kalırsa temel olarak Doomwar serisinden ilham alabilirler. Bu çizgi roman serisinde Dr. Doom, Vibranium için Wakanda’yı işgal eder. Black Panther’e, X-Men ve Fantastic Four ekibi yardım eder. Bu noktada efsanevi iki süper kahraman kadrosunun ilk esintilerini de pekala görebiliriz.

Black Panther 2 filminin senaryosunu henüz bilmesek de buna benzer bir hikayeyle, Dr. Doom işin içine sokulabilir. Bu süper kötünün hikaye giriyor olması demek Fantastic Four, Silver Surfer ve haliyle Galactus’un da dahil olabileceği anlamına geliyor.

Bakalım yeni yıl ile birlikte Marvel Studios planlarını takipçileriyle paylaşacak mı? Dr. Doom, yeni hikaye serilerinin ana kötü karakteri olmaya layık biri olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.