Sinema Haberleri

Disney’in Efsanevi Bilimkurgu Serisi TRON Geri Dönüyor!

1982 yılında vizyona giren ve 2010 yılında devam filmiyle sinemaseverleri büyüleyen Disney’in kült bilimkurgu serisi TRON, 2025 yılında yepyeni bir filmle beyazperdeye geri dönüyor. Ocak ayında prodüksiyonu başlayan ve Oscar ödüllü Jared Leto‘nun başrolünde yer aldığı “TRON: Ares“ten ilk görsel paylaşıldı.

Disney’den Beklenmedik Sürpriz

Disney, dün gece TRON hayranlarını heyecanlandıran bir sürprize imza attı. 1982 ve 2010 yıllarında vizyona giren filmlerin devamı niteliğindeki “TRON: Ares”ten ilk görsel paylaşıldı. Dijital dünyadan gerçek dünyaya tehlikeli bir görevle gönderilen ve insanlığın yapay zeka ile ilk karşılaşmasına işaret eden son derece karmaşık program Ares’i konu alan film, 2025 yılında izleyicilerle buluşacak.

TRON: Ares

Oscar Ödüllü Jared Leto Başrolde

Ocak ayında Vancouver’da prodüksiyonuna başlanan “TRON: Ares”in başrolünde Oscar ödüllü Jared Leto yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Maleficent: Mistress of Evil” ve “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” gibi filmlerden tanıdığımız Joachim Rønning oturuyor. Rønning, filmi şu sözlerle özetliyor:

“TRON serisinin bir parçası olmaktan ve bu yeni filmi dünyanın her yerindeki hayranlarla buluşturmaktan ötürü heyecan duyuyorum. ‘TRON: Ares’, en ileri tasarım, teknoloji ve hikaye anlatımının mirasına dayanıyor. Artık Grid’e dönmenin tam zamanıymış gibi geliyor.”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram’da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

JARED LETO (@jaredleto)’in paylaştığı bir gönderi

Hollywood Yıldızları Kadroyu Süslüyor

“TRON: Legacy”nin devam filmi niteliğindeki “TRON: Ares”te Leto’ya Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan ve Gillian Anderson gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Yapımcılar ve Vizyon Tarihi

Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Jared Leto, Emma Ludbrook ve Steven Lisberger’ın yapımcılığını üstlendiği “TRON: Ares”, 2025 yılında sinemaseverlerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.