Sinema Haberleri

Deathstroke İlk Kez Göründü

İlk önce, The Batman filminde Batman’in düşmanı olarak karşımıza çıkması planlanan Deathstroke tam olarak göründü. Aktör Joe Manganiello, Deathstroke’un fotoğrafını paylaştı.

İlk olarak Ben Affleck‘in oynaması planlanan solo Batman filmi The Batman‘de karşımıza çıkması planlanan ancak sonradan kendi filmiyle karşımıza çıkacağı açıklanan Deathstroke sonunda karşımıza çıktı.

İşlevsel görünen, hareketi kısıtlamayan zırhı ile oldukça karizmatik görünen Deathstroke doğrusu beklediğimden güzel görünüyor. Çizgi romanda kumaş maskesi ile gördüğümüz karakter şimdi zırhlı bir maske ile karşımızda olacak.

The Raid: Redemption, The Raid 2 gibi başarılı aksiyon filmlerinin yönetmeni Gareth Evans‘ın yönetmen koltuğunda oturması, bize Deathstroke’un çok aksiyonlu ve sert bir şekilde karşımıza çıkacağının habercisi gibi.

Deathstroke Kimdir?

İlk olarak 1980 yılında The New Teen Titans #2’de görünen Deathstroke karakteri, Marv Wolfman ve George Perez tarafından yaratıldı. Paralı asker ve bir suikastçı olan Deathstroke, genetik mühendisliğinin çalışması sonucu insan limitlerinin üzerine çıkabilen bir karakter. Bir zamanlar asker olan ve gerçek ismi Slade Wilson olan Deathstroke, DC evreninin en tehlikeli suikastçisidir.

Filmi heyecanla bekliyoruz!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.