Sinema HaberleriVideo Galeri

Deadpool & Wolverine İlk Fragmanı Yayınlandı

Deadpool 3 olarak bildiğimiz ve yeni adıyla Deadpool & Wolverine filminin Super Bowl LVIII’de ilk fragmanı yayınlandı!

Marvel Sinematik Evreni (MCU) hayranları için heyecanlı bir gün! Deadpool 3’ün ilk fragmanı Super Bowl LVIII reklam arasında izleyicilerle buluştu. Bu fragman, Wade Wilson’ın en iyi arkadaşı Wolverine ile MCU’ya girişini gösterdi ve merakla beklenen filmin nasıl şekillendiğine dair ipuçları verdi.

🔸 Deadpool Kimdir? – FRPNET

Deadpool & Wolverine Bir Arada!

Fragman, Deadpool’un Disney ile espriler yapmasının yanı sıra Wolverine’in MCU sahnesine ilk adımını gösteriyor. Bu, Marvel evreninin iki önemli karakterini bir araya getirecek olan yeni Deadpool filminin, beklenenden daha fazla aksiyon ve dördüncü duvar kırılmaları sunacağının habercisi gibi görünüyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube’da izle

MCU’da Yeni Başlangıçlar

Film, X-Men karakterlerinin MCU’da ilk defa ortaya çıkışını ele alan ilk Marvel projesi olacak. Önceki Deadpool filmleri, Disney’in 21st Century Fox’u satın almasından önce çekildiği için, üçüncü film hem yeni kurallarla oynama hem de evrenler arası geçiş konseptini keşfetme şansına sahip. Bu, Ryan Reynolds‘ın Deadpool ve Hugh Jackman‘ın Wolverine olarak dönüş yaptığı bir yapıma dönüşmüş durumda.

MCU’nun Tek Filmi: Deadpool & Wolverine

Deadpool’un yeni filmi, MCU’nun 2024’teki tek filmi olacak. Sinemaseverler, Captain America: Brave New World’ü Şubat 2025’e kadar beklemek zorunda kalacaklar.

Deadpool filminin heyecanla beklenen prömiyeri 26 Temmuz 2024‘te gerçekleşecek. Bu tarihi not edin ve Marvel evrenindeki bu eşsiz buluşmayı kaçırmayın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.