AYBABTUSinema Haberleri

Deadpool 3, Marvel Sinematik Evreni’ne Dahil Oluyor ve Film +18 Olacak

Ryan Reynolds‘ın başrolünde oynadığı Deadpool’un yeni filmi Deadpool 3 için biraz daha bekleyeceğiz ancak Marvel’ın başındaki Kevin Feige, Deadpool 3’ün geleceğini doğruladı. Üstelik Deadpool 3, Marvel Sinematik Evreni‘nin bir parçası olacak.

Collider’a konuşan Kevin Feige, Deadpool 3’ün Marvel Sinematik Evreni’nin ilk +18 filmi olacağını da belirtti.

Kevin Feige

Feige, verdiği röportajda şu sözleri dile getirdi;

Deadpool 3, +18 (R Rated) bir film olacak. Şu anda senaryo üzerine çalışıyoruz ve Ryan Reynolds da senaryoyu yönetiyor. Film bu sene çekilmeyecek. Ryan çok harika ama çok çok meşgul aktör. Şimdi, daha önce duyurduğumuz bir sürü proje üzerine çalışıyoruz ancak Deadpool 3 sürecinin de başlaması heyecan verici. Yine, Marvel Sinematik Evreni’nde, Ryan’ın da desteğiyle çok farklı bir karakter görecek olmamız harika.

Deadpool 3 de Yetişkinlere Yönelik Olacak

Fox’un Disney’e satılmasının ardından Deadpool’a ne olacağı en çok merak edilen konulardan bir tanesiydi. Disney’in genel yaklaşımı gençlere yönelik filmler yönünde oluyordu ve +18 bir film yapıp yapmayacakları merak konusuydu. Hatta sırf bu yüzden Deadpool’un, sinemalara veda edebileceği konuşuluyordu.

2020’nin Kasım ayında Bob’s Burgers televizyon şovunun senarist kız kardeşlerin Deadpool senaryosunu yazmasının duyurulmasının ardından Deadpool’un geleceğine dair umutlar artmıştı. Yapılan açıklama ile Deadpool’un kendi yolunda, yine yetişkinlere yönelik bir film sunacağı da hayranları mutlu edecektir.

Marvel’ın üzerinde çalıştığı pek çok dizi ve sinema projesini düşündüğümüzde 2021’de Deadpool 3 çekimlerine başlanması gerçekten de hayal olur. Çekimler en iyi ihtimalle 2022’de başlayacaktır. Eminiz ki senaristler Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Logelin, bu zamanda harika bir iş çıkaracaklardır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.