Sinema Haberleri

Dave Bautista, Guardians of the Galaxy Vol. 3 ile Drax Rolüne Veda Edebilir

Dave Bautista ile yapılan yeni bir röportajda, ünlü oyuncunun Drax karakterini son kez Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminde canlandırabileceği ortaya çıktı.

Eskilerin Amerikan Güreşi yıldızı, şimdinin Hollywood yıldızı Dave Bautista’nın kendini bir hayli geliştirdiğini kabul etmek gerekiyor. Düz aksiyon filmlerinden büyük bir sıçrama yakalayan Bautista, James Gunn yönetmenliğindeki Guardians of the Galaxy serisinde, Drax karakterine başarılı bir şekilde hayat vermişti. Sonraki Avengers filmlerinde de gözüken Drax’ın sıradaki filmlerdeki akıbeti ne olacak, bu da merak edilen bir konu.

Digital Spy websitesine röportaj veren Dave Bautista, son çalışmalarına yönelik sorulara yanıt verdi. Dave Bautista, son olarak Army of the Dead isimli Netflix filminde yer aldı. 14 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak aksiyon türündeki zombi kıyameti filminde, Vegas’taki büyük bir kumarhaneyi soymaya çalışan ekibin liderini canlandıracak. Fakat Bautista’nın canlandırdığı karakterler arasında en merak edileni tabii ki bu filmde değil.

Dave Bautista, Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminin senaryosuna dair hiçbir fikrinin olmadığını dile getirdi. Daha öncesinde bir taslak senaryo okuduğunu ancak geçen süre içerisinde değiştirildiğini bildiğini söyledi. Marvel filmlerindeki takvim değişikliklerinden ötürü Guardians filmi de ertelenmişti. Haliyle filmin doğru konumlandırılması adına senaryoda değişiklik yapılmıştır.

Bautista buna ek olarak ilginç bir bilgi paylaştı. James Gunn ile birlikte oturup bir Drax ve Mantis filmi üzerine konuştuklarını açıkladı. Düşünce olarak bunun çok hoşuna gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, fikrin Marvel tarafından pek kaale alınmadığını açıkladı. Bautista, “Sanıyorum bununla pek ilgilenmediler ya da hazırlanan hikayede nereye oturtacaklarını bilemediler. Öte yandan sözleşmemde Guardians Vol. 3 var ancak bu film Drax’ın sonu olabilir.” sözlerine yer verdi.

James Gunn da birkaç hafta öncesinde Guardians Vol. 3 filminin, Marvel ile son işi olabileceğini açıklamıştı. Kalan kahramanlar diğer filmlere ya da dizilere yönlendirilebilir. Fakat Marvel Studios’un sıradaki fazlarda daha fazla karaktere yer vermek için bildiğimiz karakterleri yavaş yavaş yoldan çekeceğine dair söylentiler mevcut. Drax da onlardan biri olabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.