Sinema Haberleri

Colin Farrell’dan Batman Filmi Hakkında Yeni Açıklamalar Var

Geçen bahar aylarında yeni Batman uyarlaması için önemli yorumlarda bulunan Colin Farrell, film için “benzersiz” tanımlamasını yaptı.

Matt Reeves’in yönetmenliğini ve yazarlığını yaptığı yeni Batman filminin vizyona girmesine daha uzun bir süre var. Ancak kadrosuyla ve kadronun açıklamalarıyla filme olan beklentiler şimdiden artmış durumda.

Filmin dikkat çeken oyuncularından biri de Colin Farrell. Kendisi Gotham şehrinin suç lordlarından Penguen’i canlandıracak. Daha öncesinde filme olan güveninin tam olduğundan ve farklı bir Penguen tiplemesiyle karşımıza çıkacağını söyleyen Farrell, SFX dergisine bir röportaj daha verdi.

Ünlü oyuncu, “Tüm proje çok heyecan verici. Bu evrenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Film hakkında bir şeyler inanılmaz benzersiz görünüyor. Bruce Wayne, Batman ve Gotham hikayelerine, mitolojilerine dayanan ama onlardan çalmayan bir havası var. Daha önce görülmemiş bir versiyon hissi veriyor. Matt Reeves, bu evreni hem yeni gösterebilmek hem de benzersiz hissettirebilmek için inanılmaz bir iş çıkarıyor.” sözlerine yer verdi.

Ayrıca Tim Burton’ın çektiği 1992 tarihli Batman: Retuns filmindeki Penguen tiplemesi için Danny DeVito’nun performansına “muazzamdı” şeklinde bir övgüde bulundu.

Yeni Batman filminin çekimleri yaşanan pandemi yüzünden ertelenmiş durumda. Filmin şu an için vizyon tarihi 1 Ekim 2021 olarak gözüküyor. Ancak ertelemeler ve pandemi sürecinin uzaması gibi durumlar yüzünden ertelenme olasılığı da yok değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.