Sinema Haberleri

Chris Pratt, Yeni Indiana Jones Olacak Mı?

Logo_Indiana_Jones

Geçtiğimiz yıl Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) filmiyle adından söz ettiren ve bu yıl Jurassic World filmiyle de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Chris Pratt‘ın tüm mahareti bunlardan ibaret değil gibi görünüyor.

Deadline’ın haberine göre Disney yapımcılarının serinin beşinci filminde Indiana Jones olarak görmek istedikleri isim, Chris Pratt’ın ta kendisi!

Daha önce yeniden Steven Spielberg’e teslim edileceği duyurulan ve Harrison Ford’u yeniden Indiana Jones suretinde görüleceği rivayet edilen proje, şu sıralar şekil değiştirmeye başlıyor.

chris-pratt-indiana-jones

Disney’in izleyeceği rotaya göre Harrison Ford’u yeniden Indiana Jones rolünde görebilmemiz pek muhtemel görünmese de; yapımcılar projenin içeriği hakkında şimdilik ser verip sır vermiyorlar.

Diğer yandan Chris Pratt’ın yeni nesil, alaycı “kutsal hazine avcısı” rolünde beklentileri ne ölçüde karşılayacağı da büyük merak konusu. Doğrusu biz Shia Lebeouf’ü bir sonraki Indiana Jones olarak görürüz diye düşünüyorduk ancak devir değişiyor. Son durumda neler olacağını göreceğiz.

Kaynak: Beyazperde.com

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.