Sinema Haberleri

Chris Hemsworth Yeni Thor Filmleri Çekmek İstiyor

Avengers ekibinin en önemli elemanlarından biri olan Thor’u canlandıran Chris Hemsworth, yeni filmler için halen enerjisinin olduğunu söylüyor.

Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni’nin bir çağına veda ettik. Yepyeni bir hikaye kapıda bizi bekliyor ama neler olacağını biz de bilmiyoruz.

Disney ve üst düzey yöneticiler yeni filmler için çalışmalarına devam ediyor. Serinin önemli karakterlerine hayat veren oyuncuların da serinin devamına ilişkin istekleri yok değil.

Thor, Endgame’in sonunda Guardians of the Galaxy ekibiyle görülmüştü. Bu durum onlara katıldığını mı yoksa onlarla birlikte ufak bir maceraya mı çıkacağı anlamına geliyor, orası muamma. Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminde ufak da olsa bir rolü olacağını düşünüyoruz. Öte yandan karaktere hayat veren Chris Hemsworth, yeni bir Thor filmi için halen enerjisinin olduğunu açıkladı.

Variety’e verdiği demeçte “Dürüst olmak gerekirse daha fazlasını yapmak isterim. Fakat planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Yepyeni bir karaktere evrildiğimi düşünüyorum. Gidebileceği yerler için içimde halen enerji var.” sözlerine yer verdi.

Disney tarafının hali hazırda bir Thor 4 üzerinde çalışmadığını biliyoruz. Taika Waititi’nin, Ragnarok filminde karaktere sağladığı evrim hepimizin hoşuna gitmişti. Aynı kadroyla yepyeni bir Thor filmi izlemek keyifli olabilir.

Marvel Sinematik Evreni’nin nereye gideceğine dair yaptığımız Podcast kaydını da aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.