Sinema Haberleri

Bumblebee’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

Transformers filmleri, ekibin en neşeli ve sevilen üyelerinden olan Bumblebee‘nin filmiyle devam edecek.

Paramount Pictures, Bumblebee filminin vizyon tarihini 21 Aralık 2018 olarak duyurdu. Traviz Knight’ın yeni filmi olan Bumblebee’nin çekimleri 31 Temmuz’da başladı. Filmin tamamı Kaliforniya’da çekilecek.

Paramount Pictures, bugün Hasbro işbirliğiyle Bumblebee filminin çekimlerinin başladığını duyurdu. Filmin çekimleri Güney ve Kuzey Kaliforniya dahil olmak üzere tamamen Kaliforniya’da gerçekleşecek.

Yönetmenliğini, Kubo and the Two Strings ve Coraline gibi animasyon filmlerden tanıdığımız Travis Knight’ın yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow ve Grace Dzienny.

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

Filmin yapımını Transformers serisinin deneyimli yapımcıları Lorenzo di Bonaventura ve Michael Bay ile idari yapımcılar Steven Spielberg, Brian Goldner ve Mark Vahradian gerçekleştiriyor. Chris Brigham da filmin idari yapımcılığını üstleniyor. Senaryo ise Christina Hodson’a ait.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.