Sinema Haberleri

Bright Filmi Bugün Netflix’te Yayınlandı

Orijinal yapımlarına tam gaz devam eden Netflix‘in yeni filmi Bright bugün itibariyle platformdaki yerini aldı! Film izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix’le şimdi salonunuza kurulup başrolünde Will Smith‘in yer aldığı fantastik aksiyon filmi Bright’ı izlemenin tam zamanı!

Tüm dünyada aynı anda yayınlanan Bright’ın yönetmenliğini David Ayer üstlenirken, başroldeki yıldız oyuncu Will Smith’e Joel Edgerton ve Noomi Rapace eşlik ediyor.

İki farklı ırktan partner olarak çalışan polisler Ward ve Jakoby’nin bir devriye sırasında başlarına gelenler, tüm dünyanın geleceğini değiştirecek bir dizi olayı tetikler ve macera başlar. Farklı geçmişlere sahip iki polis Ward ve Jakoby’nin rutin bir gece devriyesinde yaşadıkları olayların, bir gecede bildiğimiz anlamda dünyanın geleceğini nasıl değiştirdiğini anlatan Bright, Netflix’in şimdiye kadarki en büyük yapımlarından biri.

Bu akşam Netflix karşısında Bright ile kendi galanızı yapmak için çağırın eve eşi dostu, patlatın mısırları, serin kırmızı halıları!

Ayrıca Netflix’in Türkiye’ye özel Bright frgamnını da mutlaka izleyin!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.