Sinema Haberleri

Black Adam Çekimleri Nisan Ayında Başlıyor!

DC Extended Universe‘in parçası olacak Black Adam çekimleri, Nisan ayı içerisinde başlayacak. Filmin başrolü daha önceden de açıklandığı gibi Dwayne “The Rock” Johnson olacak.

Önce duyurulan, sonra iptal edilen; pandemiden dolayı ertelenen ve sürüncemede bırakılan Black Adam projesi sonunda gerçek oluyor. Yıllardır üzerinde çalışılan projenin çekimlerine bu bahar aylarında başlanacağı açıklandı.

Haber Comicbook.com sitesi tarafından paylaşıldı. Filmin yönetmeni Hiram Garcia ile görüşen editörler, çekimlerin Nisan ayı içerisinde Georgia‘da başlayacağını öğrendi.

Hiram Garcia, konu hakkında, “Film hakkında gerçekten de çok heyecanlıyız. Her şeyi hazır hale getirdik ve sonunda başlayacağız. Proje hakkında ne kadar hevesli olduğumuzu herkes biliyor. Bizim için çok önemli bir yeri var. Sadece Black Adam değil, Justice Society of America ve beraberinde gelecek karakterleri tanıtacağımız için de çok heyecanlıyız.” sözlerine yer verdi.

Black Adam Kimdir?

Garcia ayrıca, filmin başrolü Dwayne “The Rock” Johnson‘ı da övgüye boğdu. Eskinin güreşçisi, şimdinin Hollywood yıldızının bu rol için doğduğunu dile getirdi.

Film, adından da anlayacağınız üzere DC evreninin önemli karakterlerinden Black Adam’e odaklanacak. Black Adam, orijinal hikayesinde Shazam‘ın baş düşmanlarından biriydi. Shazam’ın ilk seçtiği şampiyonlarından biri olan karakterimiz, Antik Mısır’ın prenslerinden de biriydi. Sonrasında taraf değiştirip anti-kahraman tadında iyilerin tarafına geçen Black Adam’in güçleri baki kaldı. Aynı Shazam gibi efsanevi güçlere sahip olan Black Adam’in, beyaz perdede nasıl bir iş çıkartacağını herkes merak ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.