Dizi Haberleri

Uzay Yolu Fan Dizisi – Star Trek New Voyages

enterprise-star-trek

Uzay Yolu altı televizyon dizisi, 12 sinema filmi, roman ve çizgi roman serileriyle, yaklaşık 50 yıldır dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip, bir devre damgasını vurmuş bir bilimkurgu yapımı.

Uzay yolu dizisinin son versiyonu ise 10 yıldır dizinin hayranları tarafından üretiliyor. James Crawley 2003 yılında, ilk Uzay Yolu dizisinin devamı niteliğinde bir dizi çekme fikriyle ortaya çıktığında, proje gönül vermiş sadece bir avuç fan bulunuyordu. Ancak bugün, internet üzerinden yayınlanan “Star Trek: New Voyages”, milyonlarca Uzay Yolu hayranını bir araya getiriyor.

İlgili Makaleler

Bugün New York Eyaleti’nde bulunan Ticonderoga kasabasında yer alan 1200 metrekarelik studiolarıyla önemli bir prodüksiyon haline gelen “Star Trek: New Voyages”, son on yıldır varlığını her şeyden önce gönüllü olarak çalışan ve projeye maddi destek sağlayan hayranlarına borçlu.star_trek_new_voyages

Orijinal dizinin devamı niteliğindeki fan dizisi, ilk serinin estetik ve sinemasal özelliklerini yeniden yaratmaya özellikle dikkat ediliyor. Dekorlar, aksesuarlar ve kostümler ile kullanılan sinema dili ve estetiği 1960’lardaki versiyonla birebir uyuşuyor.

Dizi oyuncularının büyük bir kısmı yetenekli amatörler. Ancak başrollerde filmin 1960’lardaki karakterlerine benzemesine özellikle dikkat edilen profesyonel oyuncular yer alıyor.

Star Trek: New Voyages’ın bölümlerini hemen izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.