Sinema Haberleri

Big Hero 6 Karakterleri Marvel Sinematik Evreni Yolunda!

Disney animasyonu Big Hero 6 filminde yer alan karakterlerin Marvel Sinematik Evreni‘ne eklenebileceği söyleniyor.

Kendisine DisInsider‘da yer bulan habere göre Disney’in 2014 tarihli filminde yer alan Big Hero 6 karakterleri, MCU filmlerine dahil olabilir. Big Hero 6, bir animasyon filmi olarak karşımıza çıksa da bir çizgi romandan uyarlamaydı.

1998 yılında Scott Lobdell tarafından yazılan ve Gus Vasquez tarafından çizilen seri üç fasikül sürmüştü. Çizgi roman serisi animasyondan çok farklıydı. Disney, seriyi kendince yorumlayarak beyaz perdeye aktarmıştı.

Filmi izleyenler hatırlayacaktır, karakterlerin Marvel Sinematik Evreni ile pek bir alakası yok. Disney ve Marvel Studios neden böyle bir hamle yapmak ister, orası da muamma. Ancak ilk açıklamalara göre Baymax ve Hiro, Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer alabilirmiş.

Henüz bu söylentiye yönelik bir açıklama yapılmadı. Disney, konuyu ne yalanladı ne de doğruladı. Filmi beğenmiş bir izleyici olarak Baymax’in, neden MCU’ya getirileceğine dair en ufak bir fikrim yok. Sanki Disney ve Marvel elinde yeterince süper kahraman yokmuş gibi başka bir seriden karakter çekmeleri fazlasıyla garip geldi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.