Video Galeri

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminden nihayet beklenen fragman geldi.

Harikulade keyifli bir Yılbaşı Özel bölümünün ardından Guardians of the Galaxy ekibi üçüncü film için geri dönüyor! Yazar ve yönetmen James Gunn, bildiğimiz haliyle Guardians of the Galaxy hikayesini sona erdireceğine söz veriyor.

Marvel Studios, Guardians of the Galaxy Vol. 3’ün fragmanını CCXP’de yayınladı. En son Avengers: Endgame’in finalinde görülen alternatif zaman çizelgesindeki favori kahramanlarımızı sergileyen tam fragmanı izleyin.

YouTube player

Bu fragmandan çıkarılacak çok şey var. Marvel Sinematik Evreni’nde daha önce hiç görmediğimiz yeni karakterler var. Üzerinde yaşayan garip uzaylı/hayvan melezlerinin yaşadığı, banliyöleri falan olan, tıpkı Dünya’ya benzeyen bir gezegene gidiyoruz. Burası, Güneş’in yörüngesinde Dünya ile tam tersi yönde dönen Karşı Dünya (Counter-Earth) gibi görünüyor. Hayvan melezleri ise klasik Marvel çizgi romanlarının temelini oluşturan New-Men olabilir. Counter-Earth, Adam Warlock’un ilk komik maceralarında büyük bir rol oynadı. Adam Warlock ise fragmanda gördüğümüz Will Poulter tarafından canlandırılıyor.

Peter Quill‘in yeni gemisi, Holiday Special’da tanıtılan ve adını David Bowie’den alan Starman de karşımıza çıkıyor. Görünüşe göre Rocket’ın kökenlerine de bazı geri dönüşler alacağız. Sonunda hepsinin bir şekilde Chukwudi Iwuji tarafından canlandırılan The High Evolutionary‘ye bağlanacak gibi görünüyor.

Görünüşe göre genetiğiyle oynanmış bir su samuru olan Lady Lylla da filme girmiş. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper ve Sean Gunn ikonik rollerine geri dönüyor. Oyuncu kadrosunda yeni isimler Chukwudi Iwuji, Will Poulter ve uzay köpeği Cosmo rolünde Maria Bakalova olacak.

Kaynak: Youtube

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.